Pošta Crne Gore

Obilježavaju Dan Pošte

Pošta Crne Gore danas obilježava Dan te institucije, kada je 2005. godine izdala ponovo poštansku marku.
Objavljeno: 15. 12. 2018 - 15:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Upravo je 15. decembra 2005. godine Crna Gora, prvi put nakon 1913. godine, ponovo samostalno izdala poštansku marku”, navodi se u saopštenju.

Dan Pošte ove godine obilježen je izdanjem maraka pod nazivom 125 godina od prvog prigodnog izdanja poštanskih maraka, dodjelom jubilarnih nagrada za deset, 20 i 30 godina rada u Pošti, kao i prigodnim svečanostima u svim centrima.

“Pošta Crne Gore danas ima 140 jedinica poštanske mreže i 885 zaposlenih. Predstavlja najznačajniju poslovnu mrežu u zemlji čija je društvena misija organizacija poštanskog saobraćaja u svojstvu univerzalnog poštanskog operatora, s jedne, i razvoj modernih, profitabilnih usluga u skladu sa zahtjevima savremenog tržišta”, rekli su iz Pošte.

Prioriteti Pošte Crne Gore su, kako se navodi, kvalitetno obavljanje poštanskih, finansijskih i telegrafskih usluga, trgovine u poštama, izdavanje digitalnih certifikata i usluga putem interneta, briga o korisniku i zaposlenima.

“Cilj Pošte Crne Gore je zadovoljstvo korisnika, te su stvaranje ponude visokog kvaliteta, novih vrijednosti za korisnike i motivisanje zaposlenih najvažniji segmenti rada”, zaključuje se u saopštenju. 

 

Komentari: 0

Novi komentar