Izbačaji: ESTECKI PRELIJEPA


Što izbačaju Podgoričani i Podgoričanke... Ako ne razumiješ, ili nećeš da nas razumiješ, makse odavde. 

Objavljeno: 16. 12. 2018 - 07:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ja biti samo malo tu eto tu da ti popuni, tačno tu đeti see koža opuštila, tutie par kubika dosta, a nie tito ništa, stopeeset-dvEsta eura tieto, a ništa tise ne primEćuje da si nešto radila, samo te osfješi. Too i trepavice i VAZDA si sređen. Ova moja ustan što radi, strašno radi, 4 mjeseca sumi držale. A moooraš na korekciju, opanu ti one odma ako ne ideš na korekciju.

Saću pred Novu ope dai stavim.

A tomie namoe gel preko. A čega, zlatio se trajni, śećaš se one duse, po dvije ure dokti se osuši... Makse, druže, a počinula samti sgelom.

A radila mi ih je drugarica u Beograd, ženno, vellii, porođaj smiješan za sise! Jedno pešes dana BUKVALNO nemoš da mrdneš. Štoćeš, pritrpiš se ... Alsi brate na konja. A danasu ti sise ništa, svaka druga sise ubačila. Ništati ja nemam protiv da se ponešto uradi - samo da nie prećerano. Onno BAAŠ ka prećerau onomie užass.

AKKO nie najlakše bit momak, istušira tise i spreman. Takomisisa i gelova i depilacije...

Misila sam i da počnem u Hilton da treniram, a ne mogu vjeruješi one manekeenke đemise peče da gledam...; tamomie banja, samo stranci. A posle Nove ću na madero odma da počnem. Viđeću laser preljeto da odradim. Odradiš brate to i ne razmišljaš.

Ne reče mi, kotie radio obrve??? EKSTRA. Znaš što suti obrve.

Najvažnije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#aponeđeljkom #mošme_bačit

 

Objavljeni sadržaj podliježe zaštiti autorskih prava. 

©Copyright Izbačaji, Portal Analitika

Komentari: 7

Maestro

16. 12. 2018 - 11:16

Sviđa mi se ova inicijativa.. ali đe neđeljom baš, kad se odmara? Šalim se, samo naprijed
Mirko

16. 12. 2018 - 12:23

Dobro je to. Izbačili ste...
Maja

16. 12. 2018 - 13:19

Lutke naše podgoričke! Braovamga
Onaaneneka drugaa

16. 12. 2018 - 13:21

Prećereaste izbačajci
Ii

16. 12. 2018 - 13:58

Tekst u rangu Boba Čukića
pešes kubika

16. 12. 2018 - 14:41

da nije ovo pisa oni Kukulicic ?
Bokelj

16. 12. 2018 - 17:33

Sramota je koliko stanovnika glavnog grada ne zna ni osnove pravopisa sopstvenog jezika, i koliko toga ni sami nazalost nisu ni svjesni.. Strah me da ovi vasi "izbacaji" ,kroz neku dozu sarkazma, samo jos dodatno ne poguraju nakaradizaciju jezika koja je vec otisla predaleko u srednji vijek.. Moj prijedlog je da Izbacaji budu u svrhu opismenjavanja i kultivizacije a nipošto popularizacija nepismenosti.. Imajte na umu da vise puta ponovljena greska prestaje da bude greska.. lijep pozdrav dobri ljudi
Novi komentar