Čitaocima 40 vaučera vrijednosti po 50 eura

Sjutra startuje nova Pobjedina nagradna igra: Kupone skupi, u Idei kupi!

Uoči Nove godine i Božića, Pobjeda i Idea obradovaće vjerne čitaoce i potrošače sa čak 40 nagrada - vaučerima za trgovinu u Idea marketima, vrijednosti po 50 eura.
Objavljeno: 19. 12. 2018 - 08:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Izvlačenja su:
27. decembra u 13h - 10 nagrada
28. decembra u 13h - 10 nagrada
4. januara u 13h - 10 nagrada
5. januara u 13h - 10 nagrada

Nagradnu igru  Pobjeda organizuje u jednom kolu, i to tako što će objavljivati kupone, svakog dana od četvrtka, 20. decembra (počev od kupona sa rednim brojem 1) i završno sa 4. januarom (kupon sa rednim brojem 15). 

Kolo traje 15 dana, i svi poslati kuponi učestvuju za sva izvlačenja! 

Učesnik treba da sakupi tri kupona u nizu, po rednim brojevima, bez obzira kojim će brojem kupona započeti niz (npr.1, 2 i 3 ili 4, 5 i 6) ...

Svi učesnici nagradne igre, koji pošalju tri kupona imaju mogućnost da osvoje nagradu (vaučer za trgovinu u Idei, u vrijednosti 50 eura), u bilo kojem od ukupno četiri izvlačenja. U slučaju da propusti jedan kupon, čitalac ima pravo da ga zamijeni bilo kojim duplim brojem iz niza. 

Kovertu u kojoj su kuponi učesnik treba da pošalje na adresu: Nova Pobjeda d.o.o., 19 decembra br.5, Podgorica. Ukoliko želi, koverat sa kuponima može ubaciti u sanduče, koje će biti postavljeno u holu Pobjede (južna tribina stadiona, IV sprat), kao i u Oglasnom odjeljenju Pobjede (južna tribina stadiona, prizemlje).

Komentari: 0

Novi komentar