Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje

Odluka o najboljem sportisti danas, u ponedjeljak svečana priznanja

Odluku o najboljem sportisti Crne Gore, najboljem sportskom novinaru, dopisniku i mladom novinaru u 2018. godini, donijeće Udruženje sportskih novinara Crne Gore, u petak, 21. decembra. Domaćin proglašenja najboljeg sportiste 2018. godine, u izboru Udruženja sportskih novinara Crne Gore, je Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore.
Objavljeno: 21. 12. 2018 - 08:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Svečanost će se održati u ponedjeljak, 24. decembra, u 12 sati, u amfiteatru Fakulteta.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje osim nastavnika, trenera i istraživača, obrazuje i generacije sportskih novinara, te se sa posebnom pažnjom posvećuje zajedničkim aktivnostima sa Udruženjem sportskih novinara. 

Ove godine, na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje UCG, najbolji student sa studijskog programa Sportsko novinarstvo je Tamara Đukić.

Ukazivanjem posebne pažnje novim generacijama, tradicionalna manifestacija,  ima za cilj da podstakne sportski razvoj i takmičarski duh i na pravi način populariše sport u državi. 

Na tradicionalnoj manifestaciji koja traje 64 godine, dodijeliće se i diplome svršenim studentima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. 

Komentari: 0

Novi komentar