Hotel Meliã Petrovac - praznici u posebnoj atmosferi

Podgorička kompanija Ljetopis Stars d.o.o. početkom avgusta ove godine otvorila je  hotel kategorizovan sa 5 zvjezdica od strane Ministarstva održivog razvoja i turizma. Upravljanje hotelom  kompanija Ljetopis povjerila je  prestižnom svjetskom, hotelskom brendu iz Španije Meliã Hotels International.
Objavljeno: 21. 12. 2018 - 13:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

Meliã Hotels International, S.A., ranije poznat kao Sol Meliã, osnovan je 1956. godine od strane Gabriela Escarera Juliá u Palma de Majorci. Ova kompanija važi za jednog od najvećih operatora turističkih odmarališta, na 17. mjestu je na listi svjetskih hotelijera, a trenutno posluje sa 374 hotela u 40 zemalja na 4 kontinenta pod brendovima: Meliã Hotels & Resorts, Gran Meliã, Me by Meliã, Paradisus by Meliã, INNSIDE by Meliã, Trip by Windham i Sol by Meliã. Hotel u Petrovcu posluje pod brendom Meliã Hotels & Resorts.

melia-hotel-2

Hotel Meliã Budva Petrovac raspolaže sa 114 moderno opremljenih soba od kojih su 21 Meliã Guest Room, 54 Deluxe Suite, 15 Junior Suite i 24 Level Room koje se nalaze u najboljem dijelu hotela. Prostrane sobe i apartmani sa elegantnim, savremenim dizajnom opremljeni su sadržajima sa ciljem da boravak za gosta u hotelu bude nezaboravno iskustvo.

Ljubitelji italijanske kuhinje imaju priliku da uživaju u sjajnom kulinarskom iskustvu u hotelskom a la carte Pasta Nostra restoranu. Na meniju su italijanski specijaliteti sa modernim mediteranskim primjesama. Prateći najnovije gastronomske trendove Bife Restorana Mosaico  ima prostor za pripremu hrane pred gostom, kao i čarobne kutke sa domaćim proizvodima i pecivima, salatama i jelima od mesa i ribe. Hotelski eksluzivni lounge bar Elyxr je mjesto za uživanje uz tople i hladne napitke.

melia-hotel-restoran

Kako je u skladu sa standardima španskog hotelskog operatora, hotel Meliã Budva Petrovac raspolaže kompletnim Level Programom, osobenim za Melia brend koji je namjenjen gostima koji žele ekskluzivniji pristup  - ovaj program nudi više od standardnih usluga.

Pored Level soba, u hotelu se nalazi The Level Lounge koji pruža pristup privatnim hotelskim prostorijama poput privatne recepcije za obavljanje svih aranžmana, i sofisticiranom kutku gdje gosti mogu uživati u kafi, čaju, užini, čitanju novina…

enterijer-melia-budva-petrovac

U Spa centru hotela u Petrovcu na raspolaganju su zatvoreni i otvoreni bazen, zatim  slana soba, aromatična i finska sauna, parno kupatilo, teretana, kao i prostorija sa tuševima dozivljaja i kofa tušem.

melia-hotel-unutrasnji-bazen

Tu je i Meliã Kids& Co program koji ima za cilj da stimuliše, inspiriše i zabavi mališane, obezbjeđujući da im boravak bude potpuni užitak. Dječija igraonica hotela sadrži kompletan program za najmlađe goste.

Savremeni elegantan enterijer hotela dizajnirao je studio ‘Sintesis’ arhitekte Čedomira Mijovića  iz Milana. Tople i nježne boje modernog namještaja, kao i jedinstveno riješene zidne površine ukrašavaju sve prostore.

melia-hotel-soba-1

“Naša misija je da gostima omogućimo potpuno zadovoljstvo i užitak. To je razlog zašto smo osmislili i kreirali naše usluge tako da pružaju sasvim čudesno i nezaboravno iskustvo po mjeri naših gostiju. Ponuda najboljih soba, apartmana i pristup svim sadržajima u objektu ima za cilj da se naši gosti osjećaju posebno i jedinstveno. Posvećeni smo tome da stalno napredujemo, budemo drugačiji i da budemo najbolji – izjavio je generalni menadžer hotela Aleksandar Milovanović.

Hotel Melia Budva Petrovac organizuje novogošinji program sa atraktivnom ponudom.

Dva noćenja za dvije osobe sa doručkom i svečanom večerom iznose 310 EUR. Djeca do 7 godina ne plaćaju boravak. Na svečanoj večeri goste će zabavljati Dado Đurović i Sevdah Kvartet.

new-years-eve2

 

Komentari: 0

Novi komentar