Pobjedina nagradna igra "Kupone skupi, u Idei kupi"

Danas prvo od ukupno 4 izvlačenja

Tačno u 13h, danas je prvo od ukupno četiri izvlačenja imena dobitnika, u Pobjedinoj nagradnoj igri “Kupone skupi, u Idei kupi”! 
Objavljeno: 27. 12. 2018 - 08:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

Danas će biti poznata imena prvih deset dobitnika, kojima će već sjutra biti uručeni vaučeri od po 50 eura, za trgovinu u Idea marketima, širom Crne Gore.

Na taj način, uoči Nove godine i Božića, Pobjeda i Idea obradovaće vjerne čitaoce i potrošače sa čak 40 nagrada – vaučerima za trgovinu u Idea marketima, vrijednosti po 50 eura.

Ostala izvlačenja će biti organizovana: sjutra, 28. decembra, kada će takođe biti izvučena imena sljedećih 10 dobitnika, zatim 4. januara i 5. januara – oba puta pbiće podijeljeno još po 10 nagrada.

Dodatno, svi neizvučeni kuponi učestvuju i za naredna izvlačenja, tako da uvijek postoji šansa!

Nagradnu igru Pobjeda organizuje u jednom kolu, i to tako što objavljuje kupone, svakog dana od 20. decembra (počev od kupona sa rednim brojem 1) i završno sa 4. januarom (kupon sa rednim brojem 15).

Kolo traje 15 dana i svi poslati kuponi učestvuju za sva izvlačenja. Učesnik treba da sakupi tri kupona u nizu, po rednim brojevima, bez obzira kojim će brojem kupona započeti niz.

Kovertu u kojoj su kuponi učesnik treba da pošalje na adresu: Nova Pobjeda d.o.o, 19 decembra br. 5, Podgorica.

Ukoliko želi, kovertu sa kuponima može ubaciti u sanduče, koje će biti postavljeno u holu Pobjede (južna tribina stadiona, IV sprat), kao i u Oglasnom odjeljenju (južna tribina stadiona, prizemlje) ili u Oglasnom odjeljenju u staroj zgradi Pobjede).

Komentari: 0

Novi komentar