Predviđanja bugarske proročice za 2019.

Putinu prijeti atentat, Tramp će se razboljeti...

Ime Baba Vange počelo je intenzivno da se spominje kada su se neke stvari koje je ona prorekla, zaista dogodile.
Objavljeno: 27. 12. 2018 - 10:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Bugarska proročica ili kako je u svijetu zovu "Nostradamus sa Balkana" preminula je 1996. u 85 godini. Za života je predvidjela je mnoge događaje, a mnogi strahuju da bi njena najstrašnija predviđanja sada mogla i da se ostvare.

Baba Vanga je za 2019. godinu predvidjela nešto što bi moglo da promeni svijet, a o njenim proročanstvima za narednu godinu pišu i "San" i "Dejli mejl", koji se pozivaju na to da je predvidjela "Bregzit", teroristički napad na Njujork 2001. i dolazak Donalda Trampa na mjesto predsjednika Amerike.

Britanski tabloidi pišu da je Baba Vanga predvidjela da će se 2019. dogoditi atentat na Putina, Donald Tramp će oboljeti od čudne bolesti i postepeno će gubiti sluh, svjetska ekonomska kriza će biti jača od one prije desetak godina, dok će cunami razoriti dobar dio Azije, kao i to da će veliki meteorit pogoditi Rusiju.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin trebalo bi da vodi računa i da čuva leđa, jer će se, kako kaže baba Vanga, dogoditi pokušaj ubistva.

Sam Putin priznao je da je nekoliko puta neko pokušao da ga ubije, ali da vjeruje svom mnogobrojnom obezbjeđenju koji su zaslužni za to što je još živ.

Ne tako dobra predviđanja bugarska proročica je imala i za prvog čovjeka SAD-a u ovom vremenu, Donalda Trampa, koji će oboljeti od misteriozne bolesti - usljed čega će doći do postepenog gubitka sluha, sve dok potpuno ne ogluvi.

Takođe, jedan od članova Trampove porodice imaće saobraćajnu nesreću, ali nije poznato o kome se radi, niti da li će preživjeti.

Komentari: 1

Мирослав Ђукић

28. 12. 2018 - 08:53

Шта баба Ванга каже, који бројеви се извлаче у следећем колу лота?
Novi komentar