Saopšteno iz Glavnog grada

Vuković uručio nagrade najboljim podgoričkim policajcima

Nastavak lijepe tradicije koju ima Glavni grad, da nagrađuje najbolje policajce, još jedan je način kojim ukazujemo na važnost posla koji obavljate i izražavamo zahvalnost za vašu posvećenost u obavljanju odgovornih zadataka koje imate. Vi i vaše kolege iz policije ste svojom službom ugradili sebe u temelje ove države, kazao je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, uručujući poklone Mirku Trebješaninu i Jovanu Šipčiću, policajcima koje je Centar bezbjednosti Podgorica predložio za nagrade.
Objavljeno: 28. 12. 2018 - 17:15 Promjenite veličinu teksta: A A A
Vukovic urucio nagrade najboljim podgorickim policajcima
Foto: PG Biro

Prijemu nagrađenih policajaca, koji Glavni grad tradicionalno organizuje, prisustvovali su i načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević i komandir Odjeljenja bezbjednosti policije CB Podgorica Dragiša Mugoša.

Sastanku je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić.

Vuković je zahvalio predstavnicima CB Podgorica na uspješnom zajedničkom rješavanju izazova u Glavnom gradu i ukazao na to da ima prostora za dalje unaprjeđivanje saradnje Glavnog grada u Uprave policije.

Milovan Pavićević je zahvalio gradonačelniku Vukoviću na partnerskom odnosu koji je Glavni grad pokazao u obavljanju složenog posla koji policija ima, kao i na saradnji na zajedničkim poslovima gradskih službi i policije.

On je istakao da su Trebješanin i Šipčić odgovorni i posvećeni službenici organizacionih jedinica policije, koji svoj posao obavljaju u interesu svih građana i doprinose činjenici da Podgorica bude bezbjedan i miran grad.

Gradonačelnik Vuković je inicirao proširenje saradnje Glavnog grada i Uprave policije, na poljima koja mogu doprinijeti očuvanju javnog reda i mira, bezbjednosti u saobraćaju i podizanju nivoa opšte bezbjednosti, i u tom smislu je dogovoreno kreiranje zajedničkog plana aktivnosti za naredni period, saopšteno je iz Glavnog grada.

Komentari: 0

Novi komentar