Miljenica regiona nastupila u Herceg Novom

Jelena Rozga naelektrisala plato ispred hotela "Igalo" (VIDEO)

U organizaciji TOHN i Opštine Herceg Novi počeo je višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima, uz veličanstven doček Nove 2019. na platou ispred hotela “Igalo”.
Objavljeno: 31. 12. 2018 - 07:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prvo su nastupili Pinkove zvjezdice Ljuba i Marina Stanković.

hercegnovijelenarozgaUslijedio je koncert hrvatske pop zvijezde Jelene Rozge.

hercegnovijelenarozga3"Ja se nadam da će večeras biti stvarno ludilo, kako mi Dalmatinci kažemo.Ja sam se pripremila, ja sam spremna, dobro sam se i toplo obukla i mogu na binu", kazala je zvijezda hrvatske pop i regionalne scene Jelena Rozga.

jelenarozgahercegnoviO planovima i novoj 2019. godini kaže da prije svega i sebi i drugima želi dobro zdravlje.

hercegnovijelenarozga2"To je  najbitnije, kada imamo zdravlje onda možemo planirati i raditi šta nam je volja.  Imam puno planova za sledeću godinu. Ja ću se, nakon nove godine, par dana ići odmoriti u Grčku i nakon toga ulazim u studio. Radim na jednom jako zanimljivom projektu koji će se, nadam se, svidjeti svima u regiji a i sa novom pjesmom izlazim negdje od 21 do prvog, sa jednom prekrasnom baladom", navela je Rozga.

hnovijelenarozgaHrvatska pjevačica naelektrisala je  plato ispred hotela “Igalo”  a publika je sa njom pjevala u glas  i tako ponovo potvrdila da sa pravom važi za miljenicu regiona.

 

Komentari: 0

Novi komentar