Pogledajte djelić atmosfere

Barani dočekali 2019. uz Sergeja Ćetkovića i benda Akademia

Barani i njihovi gosti u 2019. ušli su uz muziku barskog benda Akademia i Sergeja Ćetkovića.
Objavljeno: 01. 01. 2019 - 11:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Puno mi je srce što smo bili u prilici da na otvorenom, među Barane proslavimo 2019 godinu, da ispratimo 2018. koja je bila godina puna izazova koje smo, sa više ili sa manje uspjeha, uspjeli na neki način da prevaziđemo i zaista se radujemo svim onim izazovima koji nas očekuju u 2019. godini koja će biti zaista godina daljeg razvoja naše opštine”, izjavio je predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević.

“Nije mi prvi put u Baru ali jeste prvi doček u Baru, tako da ćemo se potruditi da ispratimo staru na pravi način, da dočekamo novu takođe na jedan lijep način i da svim građanima Crne Gore poželimo jednu novu, lijepu, uspješnu, dobru, mirnu i pametnu 2019 godinu”, kazao je Sergej Ćetković pripremaući se za koncert.

0101doceknovebar1

“Dosta toga sam započeo u ovoj staroj godini a to će i vas i mene dočekati u Novoj, neke lijepe saradnje, novi dueti, nove pjesme, čak razmišljam o tome da je vrijeme možda za novi CD, za pripremu proslave tih prvih 20 godina karijere, što nije malo i treba se proslaviti na pravi način”, dodao je Četković.

0101doceknovebar

Direktor TO Bara je zadovoljan učinjenim u prošloj godini:

Za TO Bar 2018. godina je bila uspješna. Bila je izazovna godina, ali na kraju se pokazala kao zaista uspješna. U 2019. nas očekuju zaista veliki projekti, pomenuću samo strategiju razvoja turizma, veliki broj manifestacija, značajno unapređenje promocije na emitivnim tržištima, ali isto tako značajne aktivnosti kada je u pitanju razvoj turističkog proizvoda. Juče je bilo zaista lijepo, večeras smo imali jednu odličnu atmosferu. Sjutra takođe očekujemo dobru zabavu kada će nas zabavljati grupa Perper i Plavi orkestar i za sve ljubitlje te muzike vjerujem da će Bar biti idealna destinacija”.

Komentari: 0

Novi komentar