Kratka karijera na prethodnici RTRS

Da li ste znali da je Vučić bio novinar? Pogledajte prilog iz 1992.

Ovih dana ponovo je aktuelizovana kratka novinarska karijera predsjednika Srbije Aleksandra Vučića na Kanalu S, prethodnici današnjeg RTRS-a.
Objavljeno: 03. 01. 2019 - 17:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

Srđan Škoro, ugledni beogradski novinar, u jednom intevjuu nedavno je izjavio da Vučić vuče kompleks od novinara zbog neslavne epizode na Kanalu S 1992.

"Vučić je neuspješni novinar na TV Pale (Kanal S). On je tamo bio ono što je danas Barbara Životić sa Studija B. Od tada potiče mržnja koju ima prema medijima i potreba da ih kontroliše. Možete zamisliti kakve je priloge pravio da su mu tamo rekli 'dečko, ovo nije za tebe'", rekao je Škoro u emisiji "Dobar, loš, zao" na Televiziji Šabac.

A kakav je prilog Vučić napravio može se vidjeti na Youtubeu, na video klipu koji je postavio Sanel Kajan, novinar Al Jazeere.

Vučić je preveo prilog jedne inostrane televizije o "stranim plaćenicima" u Armiji BiH, prenose mediji.

Prilog današnjeg predsjednika Srbije počinje od 21. sekunde klipa.

 

Komentari: 3

@

03. 01. 2019 - 18:14

VIDIS OVO MI JE NOVO!ZNAO SAM DA JE RATNI HUSKAC I PROFITER MOZDA PO NEKIM STROGIM KRITERIJUMIMA I RATNI ZLOCINAC ALI DA JE NOVINAR BIO NOVINAR NISAM ZNAO.INTERESANTNO!
Kolumbijska mafija

03. 01. 2019 - 20:19

Bolje da niste znali. Takvih novinarskih skrabala po Srbiji ima za izvoz odn sto gori i poganiji vise napreduje. Na kraju postanu ministri i presidenti drzave sl kolumbijskoj mafiji.Od ovakvih "patriota" citav region Balkana je nokdaunu.
Dragan Alorić

03. 01. 2019 - 18:38

Prilog nakon Vučićevog radi Dragan Alorić, perjanica radija Crne Gore devdesetih i autor emisije "Bisernica".
Novi komentar