Završno veče novogodišnjeg programa

Saša Matić i „The Frajle" oduševili publiku u hotelu Palas

Poslednje  veče novogodišnjeg programa u hotelu Palas u Petrovcu, proteklo je u nezapamćeno dobroj atmosferi . Popularna ženska vokalna grupa “The Frajle” svojim jedinstvenim i atraktivnim  nastupom oduševila je publiku, koja je već pri prvim taktovima ispunila podijum za igru i pjevala u glas zajedno sa ovim divnim damama.
Objavljeno: 03. 01. 2019 - 18:14 Promjenite veličinu teksta: A A A
Sasa Matic i „The Frajle odusevili publiku u hotelu Palas
Foto: Milos Cetkovic

Nakon sjajnih Frajli, na scenu je izašao Saša Matić, glavna zvijezda večeri. Riječi u ovom slučaju nisu dovoljne da prenesu emociju koju su svi prisutni doživjeli dok je umjetnik velikog srca i fenomenalnog glasa pjevao svoje najveće hitove poput  “Nadji novu ljubav”, “Kad ljubav zakasni” , “Ko te ljubi ovih dana” i mnoge druge.

03sergej-cetkovic2Atmosfera je dostigla vrhunac, kada je poznati crnogorski muzičar Sergej Ćetković kao gost iz publike, izašao na binu i otpjevao nekoliko pjesama ispraćen snažnim ovacijama i opštim oduševljenjem! 

sergejcetkovicPalas je još jednom bio epicenter nezaboravne zabave i autentičnog sveukupnog doživljaja koji su gosti imali priliku da dožive tokom svih dana novogodišnjih praznika.

sasamatic2

sasamatic9

sasamaticfrajle2

sasamaticfrajle3

sasamaticfrajle4

sasamaticfrajle5

sasamaticfrajle8

sasamaticfrajle10

Komentari: 1

Liverpul

03. 01. 2019 - 18:30

Sjajne frajle i odlični sasa matić bože me oprosti.
Novi komentar