Svečana sjednica lokalnog parlamenta

U Bijelo Polje lani uloženo više od 20 miliona eura

U protekloj godini u Bijelo Polje uloženo je preko 20 miliona eura iz lokalnog i državnog kapitalnog budžeta, kao i kroz donacije i privatne investicije, kazao je prvi čovjek tog grada Petar Smolović na svečanoj sjednici Skupštine opštine, povodom 3. januara, Dana Opštine.
Objavljeno: 03. 01. 2019 - 18:53 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Realizujemo po planu sve kapitalne projekte prije svega Đalovića pećine i Ski centra Bjelasica. Zamajac investicija je nezaustavljivo pokrenut i u godini pred nama biće realizovana glavnina radova, dok će u 2020. svi ovi projekti biti operativni i donosiće benefite“, naveo je Smolović.

On je poručio da danas imamo priliku za dokazivanje odlučnosti i moći da se suprotstavimo svemu što ometa društveno-politički razvojni put Crne Gore.

"Danas je razvojna politika građanske Crne Gore lišena idealizma, racionalno stoji na antifašističkim i evropskim priznatim vrijednostima", istakao je prvi čovjek Bijelog Polja.

Predsjednik Skupštine Bijelo Polje Abaz Dizdarević poručio je da pobjeda nad fašizmom predstavlja krunsko dostignuće savremene civilizacije, jer se definiše kao simbol pobjede svjetla nad tamom.

"U tome je suština antifašističke Crne Gore, njene istorije, sadašnjosti i njene budućnosti“, kazao je on.

Komentari: 0

Novi komentar