Nagradna igra “Kupone skupi, u Idei kupi”

Poznato ukupno 30 dobitnika

Prvo u ovoj godini, a treće od ukupno četiri izvlačenja imena dobitnika u nagradnoj igri “Kupone skupi, u Idei kupi” obavljeno je danas. Imena naših deset dobitnika izvukla je Lidija Pavlović, predstavnicamarketing tima Pobjede, tako da je, poslije tri izvlačenja, do sada poznato ukupno 30 dobitnika.
Objavljeno: 04. 01. 2019 - 14:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dobitnici vaučera od po 50 eura, za trgovinu u Idea marketima širom Crne Gore su:

Nikola Mirković, Podgorica

Biljana Bečanovic, Podgorica

Snežana Matović, Danilovgrad

Lazar Kovačević, Podgorica

Miroslav Pavićević Podgorica

Desanka Kaluđerović, Podgorica

Slađana Boljević, Podgorica

Zorica Peković,  Kolašin

Miloš Tatar, Danilovgrad

Bogdan Perišić, Cetinje

Njima će biti uručeni vaučeri, na oglasnom podjeljenju Pobjede (južna tribina stadiona). Svi neizvučeni, a poslati kuponi, učestvuju za posljednje izvlačenje, koje je zakazano sjutra u 13h, tako da uvijek postoji šansa za nagradu!

Na taj način, uoči Nove godine i Božića, Pobjeda i Idea obradovaće vjerne čitaoce i potrošače sa ukupno 40 nagrada – vaučerima za trgovinu u Idea marketima, vrijednosti po 50 eura. Posljednje, četvrto izvlačenje je u subotu, 5. januara, i biće podijeljeno posljednjih 10 nagrada, dakle 40 ukupno.

Koverat, u kome su kuponi, treba poslati na adresu: Nova Pobjeda d.o.o, 19 decembra br. 5, Podgorica. Ukoliko želi, koverat sa kuponima učesnik nagradne igre može da se ubaciti u sanduče, koje je postavljeno u holu Pobjede (južna tribina stadiona, IV sprat), kao i u Oglasnom odjeljenju (južna tribina stadiona, prizemlje) ili u Oglasnom odjeljenju u staroj zgradi Pobjede.

Još sjutra u Pobjedi čekaju kupone čitalaca, za posljednje, četvrto izvlačenje.

 

Komentari: 0

Novi komentar