Milena Vučić, pjevačica

Raduju me praznici i porodično okupljanje

Za crnogorsku pop pjevačicu Milenu Vučić protekla godina bila je uspješna. I pored obaveza oko jednogodišnjeg sina Nikše, nije odustala od muzike, a u razgovoru za Pobjedu, bivša Negra kazala je da će fanove brzo obradovati novim pjesmama. Prisjetila se djetinjstva i otkrila koji trenuci su joj obilježili prethodnu godinu.
Objavljeno: 06. 01. 2019 - 07:31 Promjenite veličinu teksta: A A A

- Prošla godina je bila uspješna, brza i aktivna za mene. Sve je bilo podređeno sinu Nikši, a pamtiću je po njegovim prvim koracima, glasnom smijehu i njegovom zagrljaju – kazala je Vučić.

Dodaje da su praznični dani za nju posebni, te da je raduje porodično okupljanje.

- Volim praznike i prazničnu euforiju. To su dani kada uvijek podjetinjim. Raduje me kićenje jelke, kupovina poklona i sve što ima veze sa novogodišnjim i božićnim čarolijama. Ove godine praznike provodim odmarajući i uživajući u krugu porodice – ističe Vučić.

Iako već nekoliko godina živi u Beogradu, rodnom kraju se rado vraća.

- Često sam u Crnoj Gori, kada god za to imam vremena i povoda, a dovoljno da ne dozvolim da mi nedostaje. Kada sam u Podgorici, više se posvetim porodici i prijateljima, a manje razmišljam o mjestima koje bi morala da posjetim – objašnjava ona.

Djetinjstvo je, otkriva, najviše podsjeća na muziku i ples.

- Moje djetinjstvo je bilo ispunjeno muzikom i plesom. Pjevala sam kada god sam imala priliku za to, ali i plesala sa grupom sa kojom sam nastupala – kazala je pjevačica.

U ulozi majke snalazi se dobro, a kako ističe, osim što je najodgovornija, to je i najljepša uloga koju ima.

- Tek kada sam postala majka shvatila sam koliko mogu biti srećna. Pružam ljubav i posvećena sam, smatram da je to najbitnije. Ostalo učim u hodu. Upoznajući Nikšu, spoznajem sebe kao majku. Postala sam strpljivija i opuštenija i zbog toga sam mnogo srećna – kaže Vučić.

Ona i njen suprug planiraju da prošire porodicu, ali kako kaže, neće žuriti.

- Voljela bih da imamo još djece. Međutim, nećemo žuriti. Uradićemo to, kao i sa Nikšom, kada budemo spremni Nikola i ja – objašnjava pjevačica.

Budući da je javna ličnost, našu sagovornicu pitali smo i da li joj teško pada odvajanje od sina.

- Trudim se da sve vrijeme koje provodim sa njim bude korisno i kvalitetno, a kada radim mirna sam i opuštena, jer znam da mu je lijepo i da je na sigurnom. Svakako da je sreća što nastupam uglavnom kada on spava. Ipak uvijek jedva čekam da ga zagrlim i poljubim– objašnjava Vučić.

Kada je riječ o planovima, pjevačica otkriva da će fanove uskoro obradovati novim pjesmama.

- Moj jedini plan je da nastavim da se bavim muzikom. Uslovi nam diktiraju način i tempo, ali sada već mogu reći da sam uspjela da organizujem sve, tako da ću se ove godine ozbiljno posvetiti poslu, pjesmama i medijskom povratku. Jedva čekam da podijelim nove pjesme sa publikom – zaključila je Vučić.

Komentari: 0

Novi komentar