Nastavak snimanja filma "Minamata"

Džoni Dep krajem februara u Tivtu, krajem januara u Beogradu

Zvijezda filmova “Pirati sa Kariba”, “Ubistvo u Orijent ekspresu” i “Fantastične zveri” u Beograd stiže krajem januara, gdje će provesti nekoliko nedjelja kako bi nastavio snimanje filma “Minamata”, o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu.
Objavljeno: 06. 01. 2019 - 09:46 Promjenite veličinu teksta: A A A

Slavni glumac započeo je snimanje filma u Japanu, koji će se baviti životnom pričom legendarnog fotografa koji je razotkrio trovanje živom stanovnika japanskog grada Minamata, koje je prouzrokovano ispuštanjem teških metala iz hemijske fabrike kompanije „Čiso“. Očekuje se da će Džoni Dep već poslednje nedjelje januara stići u Beograd, gdje će nastaviti sa snimanjem.

- Džonijev agent boravio je krajem decembra u Beogradu da bi dogovorio poslednje detalje sa srpskim dijelom ekipe oko snimanja filma i njegovog boravka u gradu. Ako se snimanje u Japanu završi u planiranom vremenu, Dep će s ekipom stići u Beograd poslednje nedjelje januara - navodi naš izvor upućen u realizaciju ovog projekta.

Glumac je poznat po tome da je vrlo profesionalan u svom poslu i da ne voli da ga išta ometa tokom snimanja, zato se spremaju posebne mjere bezbjednosti kako bi Dep mogao nesmetano da snima u srpskoj prijestonici.

- Dogovoreno je da glumac sa najbližim saradnicima bude smješten u jednom luksuznom hotelu u centru grada, gdje će mu biti potpuno zagarantovana privatnost. Takođe Dep će svakodnevno uz sebe imati privatno obezbijeđenje koje će ga pratiti u slučaju da mu bude bila potrebna zaštita od paparaca, ali i da bi mogao neometano da bude na setu. Lokacije na kojima će biti sniman film u Beogradu uveliko su dogovorene i smišljen je plan za njihovo strogo obezbjeđenje, pa slučajnim prolaznicima nikako neće biti dozvoljen pristup setu da ne bi ometali glumca i samo snimanje filma - objašnjava izvor i dodaje:

- Ovo nije prvi put da Dep dolazi u Beograd, pa dio organizacije u Beogradu tačno zna kakvu privatnost treba da mu ponude, ali i aktivnosti. Takođe, potrudili su se da Depu i ostatku ekipe ništa ne nedostaje ni u jednom trenutku, pa će sem srpskih specijaliteta imati izobilje mnogih drugih đakonija iz internacionalnih kuhinja - kaže izvor za “Blic”.

Nakon Srbije, planirano je da Dep nastavi snimanje u Crnoj Gori.

- Krajem februara i početkom marta filmska ekipa, uključujući i glavnog glumca, snimaće dvije nedjelje u Tivtu. Dio seta će morati da se gradi u studiju jer se radi o specifičnom periodu i radnja se dijelom dešava u Njujorku, a dijelom u Japanu - istakao je direktor kuće “Work in Progress” Aleksandar Tadić.

Komentari: 1

Tara

06. 01. 2019 - 14:41

Dep,gubi se..snimas da bi nasu ljepotu prodao kako je neka druga drzava. To ne bi smjelo da se dozvoli!
Novi komentar