Božićna čestitka lidera Prave Crne Gore

Milačić: Učimo našu djecu pravim vrijednostima

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić je jutros sa svojim sinom Vukom, iz badnjaka poslao Božićnu čestitku svim pravoslavnim vjernicima.
Objavljeno: 06. 01. 2019 - 09:54 Promjenite veličinu teksta: A A A

Čestitku prenosimo u cjelosti.

“Ljudi, dobro jutro iz badnjaka, iz Kuča i nazdravlje vam Badnji dan i Božić.

Nekad me je otac vodio u šumu da siječemo badnjake, a danas tu tradiciju nastavljamo moj sin Vuk i ja.

U eri takazvanog građanizma u kojoj nas tjeraju da se stidimo svojih običaja i vjerovanja, Vuk i ja biramo da se njima ponosimo i baš zato hoću da svog sina od malih nogu učim pravim vrijednostima. Svi znamo da se danas teško živi, ali to nije razlog da guramo pod tepih naše običaje, jer nam nisu oni krivi za to. U nadi da ćemo se u idućoj godini izboriti za život dostojan čovjeka - čovjeka koji može da živi od svog rada, želim vam srećne božićne praznike! Vuče, kako se ono kaže? Vuk: Mir Božiji - Hristos se rodi! Živjeli ljudi i neka vam je nazdravlje Badnji dan i Božić.”

Komentari: 4

Montenegringo

06. 01. 2019 - 10:33

Zasto objavljujete ovakve, ma totalno nebitne stvari. Badnji je dan i nema potrebe da se "ovakvim gradjanima" daje medijski prostor...srecan svima badnji dan posebno vjernicima CPC, neka je vjecna Crna Gora
Podgorička...

06. 01. 2019 - 11:30

Vjerovatno ga je otac vodio u badnjake sa barjakom!? Stidim se što smo bili komšije još od momenta kad je ovaj Milačić sa ocem (bez barjaka) kampovao na travnjaku ispred Pobjede tražeći stan!
Duka

06. 01. 2019 - 14:06

Treba je ponijet rusku zastavu.
Eele

10. 01. 2019 - 14:37

Tesko tome djetetu sa tobom
Novi komentar