Iz Partizana odgovaraju Mornaru

Pavićevićev stil obraćanja prepoznatljiv

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović kazao je da se nada da će se trener Mornara Đorđije Pavićević uzdržavati od pritisaka na arbitre u finišu sezone ABA lige, dodajući da je čvrsto uvjeren da je pobjeda Partizana u 14. kolu neosporna.
Objavljeno: 08. 01. 2019 - 14:45 Promjenite veličinu teksta: A A A
Pavicevicev stil obracanja prepoznatljiv
KK Partizan Nis / Miroslav Todorovic

Podsjetimo, košarkaški klub Mornar je tražio da meč sa Partizanom u ABA ligi, koji je odigran u subotu, bude poništen ili eventualno da bude nastavljen kao produžetak od pet minuta. Oni su naveli i da je pored kazne Partizan imao veliku podršku u hali Pionir.

"Prema odluci disciplinskog sudije, Partizan NIS je za utakmicu koja se igrala 5. januara bio kažnjen igranjem pred praznim tribinama, izuzev partera 4, partera B, bijele lože, VIP lože i plave lože, koje su prema spomenutoj odluci bile otvorene. Zbog toga, sa čuđenjem konstatujem da prvi čovjek Mornara nije imao pravu informaciju ili nije do kraja pročitao odluku disciplinskog sudije. Koristim priliku da podsjetim javnost zbog čega je klub bio kažnjen i da je neprimjereno ponašanje publike na meču Partizan NIS – Cedevita, zapravo bila reakcija na pojedine sudijske odluke. Nakon utakmice, klub se nije tim povodom oglašavao, već je prihvatio ishod utakmice koja je za Partizan bila od izuzetno velike važnosti, kao i potom izrečenu kaznu", rekao je prvi čovjek crno-bijelih.

On je dodao kako vjeruje da klubovi neće vršiti pritisak na arbitre u finišu sezone.

"Istovremeno, koristim priliku da konstatujem kako je stil obraćanja javnosti od strane Đorđija Pavićevića veoma prepoznatljiv, ali i da izrazim nadu da će se i gospodin Pavićević i njegovi savjetnici, u nastavku šampionata uzdržavati od pritisaka ove vrste. Ovim obraćanjem, ne želim da osporim ničije pravo na žalbu, niti želim da prejudiciram eventualni ishod iste, ali još jednom pozivam sve klubove da se ponašaju u skladu sa sportskim načelima, čvrsto uvjeren da je pobjeda Partizana u 14. kolu ABA lige neosporna. Želim da ovom prilikom čestitam igračima i stručnom štabu KK Mornar na odličnoj igri koju su prikazali u subotnjem meču i zahvalim im se na fer i sportskom ponašanju", zaključio je Mijailović.

Komentari: 0

Novi komentar