Na Cetinju oduzeta droga i oružje

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi Cetinjanin B.V, cetinjska policija je oduzela heroin, a tokom racije u jednom od ugostiteljskih objekata u gradu oduzeto je oružje, saopšteno je iz policije.
Objavljeno: 09. 01. 2019 - 13:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pretres stana B.V. je, kako je saopšteno, izvršen na osnovu operativnih saznanja i naredbe cetinjskog Osnovnog suda.

Takođe, u sklopu akcije “Racija”, policija je u jednom od ugostiteljskih objekata u gradu pronašla i oduzela pištolj. Nakon vještačenja utvrđeno je, kako navode iz policije, da pištolj pripada Cetinjaninu P.I.

“Postupajući u skladu sa Planom za operativno – taktičku mjeru Racija, službenici su u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta pronašli odbačen pištolj marke Mauzer, sa okvirom u kojem su se nalazila četiri metka kalibra 7,65 mm, od kojih jedan u cijevi pištolja. Nakon izvršenih uviđajnih radnji i izuzimanja vatrenog oružja, obaviješten je ODT u Cetinju Katarina Padalica, koja je naložila forenzičko vještačenje, nakon kojeg će se izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji djela. Na osnovu izvheštaja o DNK analizi utvrđeno je da je vatreno oružje bilo u posjedu bezbjednosno interesantnog lica P.I. (1974) iz Cetinja”, stoji u saopštenju.

Vršeći pojačanu kontrolu bezbjednosno interesantnih osoba, službenici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti kontrolisali su 51 osobu, a sankcionisali njih šest.

Iz preventivnih razloga oduzet je i jedan biber sprej.

Komentari: 1

Hgz

09. 01. 2019 - 15:17

Svaki dan oduzima se nekome droga na Cetinje. Zašto dopuštate to talijančići?
Novi komentar