Dvije decenije mlađu glumicu

Džim Keri ima novu ljubav

Glumac Džim Keri (56) je na dodjelu Zlatnih globusa na Beverli Hilsu došao sa dvije decenije mlađom djevojkom, glumicom Džindžer Gonzagom (34).
Objavljeno: 09. 01. 2019 - 14:49 Promjenite veličinu teksta: A A A
Dzim Keri ima novu ljubav
Us Weekly

Nakon tragične smrti glumčeve bivše djevojke Katrione Vajt i teških optužbi njene porodice – da je on kriv zbog njenog predoziranja lijekovima, Džim se zaljubio u mlađu kolegnicu kojoj je jedna od zapaženih uloga bila u komediji “Ted”.

Par je izgledao srećno i zaljubljeno na crvenom tepihu, a dok su pozirali fotoreporterima nijesu skidali osmjeh sa lica.

Džindžer je zaista nevjerovatna žena, veliki je glumački talenat i fantastična je djevojka. Srećan sam i zaljubljen, ona je velika ljubav”, rekao je glumac za američki “Extra”.

Podsjećamo, Džimova bivša djevojka Katriona pronađena je mrtva u svom stanu u Los Anđelesu u junu 2015. godine, a do smrti je došlo zbog predoziranja lijekovima.

Keri i njegova bivša raskinuli su samo nekoliko dana prije njenog samoubistva, a Katrionina porodica optužila je glumca za njenu smrt.

Majka preminule glumice rekla je da je Džim nabavljao Katrioni ljekove bez recepta iako mu je spominjala da njena kćerka razmišlja o samoubistvu i da se bori sa hroničnom depresijom.

Katrionini roditelji podnijeli su tužbu protim Džima, koja je odbačena.

Komentari: 0

Novi komentar