17. januara dolazi u posjetu Srbiji

Putina kod Hrama Svetog Save čeka 70.000 ljudi

Vladimira Putina, koji 17. januara dolazi u posjetu Srbiji, trebalo bi ispred Hrama Svetog Save u Beogradu da dočeka više od 70.000 ljudi.
Objavljeno: 10. 01. 2019 - 08:43 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kako navode “Novosti“, a prenosi Tanjug, taj doček organizovaće nevladin sektor i patriotske organizacije, a podršku će im, kako se očekuje, dati i Srpska napredna stranka.

Planirano je, navode "Novosti", da se učesnici okupe na Trgu republike i krenu zajedno prema Hramu Svetog Save kako bi stigli u trenutku kada u hram bude dolazio i lider Ruske Federacije.

"Zamisao organizatora je da na ovaj način iskažu poštovanje prema prvom čovjeku Rusije koji je veoma zaslužan za učvršćivanje prijateljskih veza između dvije bratske države, ali i zahvalnost najvećoj slovenskoj zemlji za podršku u međunarodnoj areni kada je riječ o teritorijalnoj cjelovitosti Srbije", pišu "Novosti".

Detalji Putinovog boravka trebalo bi do tančina da budu razrađeni do subote, a očekuje se da u Beograd stigne i njegova prethodnica kako bi sa bezbjednjacima Srbije još jednom provjerila da li je sve pod konac pred značajnu posjetu, pišu "Novosti".

Komentari: 5

imaju i koga

10. 01. 2019 - 09:17

Samo 70 000 ?! Sva Srbadija da skoci na noge malo je . Iz Crne Gore treba specijalni voz organizovati .
Берзой

10. 01. 2019 - 10:20

Putin dolazi da zastrasi AV da ni po koju cijenu ne smije ici u posjetu Trampu u Bijelu kucu sto je dobio poziv. Srbija je u gvozdenom stisku Rusije i ona joj sluzi kao kompenzacija za izgubljeni uticaj u Evropi koji su imali preko zemalja bivseg Varsavskog ugovora i bivse DDR. Ostala im je samo Srbija, Bjelorusija, Sjeverna Koreja, Sirija i Dodik da glume velikog globalnog igraca i svjetsku silu. Zalosno...
@

10. 01. 2019 - 17:16

SVAKI PUT RUSI NAJOSTRIJE OSUDE ALBANCE ALI SRBI OSTADOSE BEZ KOSOVA.NAS I RUSA 300 MILINA HAHAHAH
Rašo

10. 01. 2019 - 10:02

Blago njima s njim. A fino ih je zaštitila Rusija od bombardovanja, odlično im je pomogla da sačuvaju kosovo ( mada su Srbi sami prodali Kosovo). Nije niko dobro prošao ko je bio u dilu sa Rusijom. Neka im je srećan . Možda se i oni opamete nekad ali čisto sumnjam da će skoro.
marko m

10. 01. 2019 - 10:22

milioni srba zive na zapadu a samo par stotina u rusiji, investicije uglavnom stizu sa zapada.... srpska vlast i pored navedenog brutalno vrijedja zapad...
Novi komentar