Krsto Radović novi predsjednik Skupštine u Budvi

Većinom glasova odbornika konstantovana je ostavka dosadašnjeg predsjednika Skupštine opštine Budva Đorđija Vujovića, a umjesto njega će naredne dvije godine lokalni parlament voditi Krsto Kiko Radović.
Objavljeno: 10. 01. 2019 - 12:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Radović je poručio da mu je veliku čast i zadovoljstvo, kao i obavezu, predstavlja to što će biti predsjednik Skupštine opštine Budva, prenosi RTV Budva.

“Posebno mi je drago što su građani Budve 16. oktobra kroz svoje glasanje dali glas za promjene, a te su promjene donijele mnogo dobrih stvari koje su se manifestovale i kroz rad ove Skupštine. Ova obaveza čuvanja digniteta i ugleda ovog doma za mene predstavlja izazov u narednom periodu da se u ovoj Skupštini, koja je glas naroda, donose odluke koje su u interesu građana Budve, privrede i države Crne Gore”, naveo je Radović, naglasivši da mu je ne manja obavezu i to što ga je Demokratska Crna Gora predložila  za tu funkciju, partija koja je na lokalnim izborima 2016. godine dobila najviše glasova u Budvi.

On se zahvalio svima koji su glasali za njega, ali i onima koji nisu.

“Koristim priliku da se zahvalim Vujoviću, koji je u prethodnom periodu imao težak zadatak da kvalitetno organizuje rad Skupštine, ne zbog njega, nego zbog velikih opstrukcija sa kojima se susreo, ali uprkos tome uspio je da organizuje rad Skupštine i njenih tijela i na taj način meni, kao njegovom nasljedniku, olakšao budući rad. Posebnu zahvalnost dugujem Draganu Krapoviću kao doskorašnjem predsjedniku Opštine Budva, na mukotrpnom radu, zalaganju i odricanju u interesu svih građanki i građana Budve”, zaključio je Radović.

Sjednici nisu prisustvovali odbornici opozicionih stranaka-Demokratske partije socijalista i Socijaldemokrata.

Koalicionim sporazumom dogovorene su rotacije nakon dvogodišnjeg mandata na funkcijama predsjednika Opštine i Skupštine Budva, a na tim funkcijama rotiraju se kandidati Demokratskog fronta i Demokrata.

Komentari: 4

PETROVACKI OLIO

10. 01. 2019 - 14:18

Na sto je Budva spala kad PETROVACKI OLIO je izabran za predsjednika skupstine.Ovo su kadrovi VOSTANE FIGURE BECICA U BUDVI. SREK-KRAPOVIC PAJA PATAK- PEJOVIC OLIO-RADOVIC BRUKA I SRAMORA!!!
OLIO,SREK I PAJA PATAK=VOSTANI

10. 01. 2019 - 14:23

Kakva druzona u Budvi OLIO,SREK I PAJA PATAK vode parriju Demokrata VOSTANE FIGURE BECICA! OVI TIPOVI SU NAJVECA BRUKA ZATO NIKAD VISE GLAS NAJVECOJ PREVARI 21 VIJEKA.
Propast za Bd

10. 01. 2019 - 22:10

Moja Budvo zar si spala na te grane da te ovakvi bezmozgovici predstavljaju ovo je PROPAST!
CRNOGORAC

11. 01. 2019 - 05:59

ZNACI JOS JEDAN CAREVIC BLAGO BUDVANIMA SNJIMA I CIJELOJ C.GORI
Novi komentar