Slavko Kalezić specijalni gost na EurovisionNYC

Multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić je prvi evrovizijski predstavnik koji će biti specijalni gost i koji će nastupiti na Eurovision NYC događaju koji će biti održan 16. februara.
Objavljeno: 10. 01. 2019 - 12:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Veliko mi je zadovoljstvo što ću prvi put otputovati za New York City (ostvarenje velikog sna) i biti prvi evrovizijski predstavnik koji će biti specijalni gost i nastupati na EurovisionNYC event-u. Moja misija se nastavlja uz napomenu da projekti koje spremam će opet pomjeriti granice crnogorske pop art kulture tj. worldwide", napisao je Slavko na društvenim mrežama.

Komentari: 3

Slavkić

10. 01. 2019 - 14:37

se izgleda mnogo svidio nekom svom istomišljeniku.
Objektivni

10. 01. 2019 - 21:03

Ne mlati. Momak se bavi onim sto misli da je ok. Školovan je glumac . Ima odlican smisao za ples. I pjeva dobro . I uspjeva da prati neke stvari ukorak sa svijetom . Ovako su se rugali i Oliveru Mandicu kad je uradio prvi album ( koji se i dan danas slusa i svaka pjesma je i dan danas hit ,) i kad se pojavio obucen kao zensko . I izazvao ono sto je zelio a to je da šokira publiku. Tako je radio i Dejvid Bouvi . I mnogi drugi. A vi samo umijete da se rugate svemu sto ne razumijete .
Oš kolu bolan

11. 01. 2019 - 07:51

Ne pravi se pametnijim no što jesi. Najprije se pogledaj u ogledalo a onda se dobro preispitaj.
Novi komentar