Srpska pjevačica uhapšena u Egiptu

Mlada pjevačica Teodora Džehverović doživjela je veliku neprijatnost tokom boravka u Egiptu, gdje je boravila radi snimanja spotova. Naime, Teodora je zajedno sa svojom ekipom bila privedena od strane egipatske policije.
Objavljeno: 11. 01. 2019 - 15:28 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pjevačica je željela da snimi određene kadrove za spot na nekoj udaljenijoj plaži od hotela, za šta je potrebna posebna dozvola.

- Zakoni u Egiptu su prilično strogi, a nakon pojavljivanja nekih eksplicitnih snimaka na Internetu, koji su snimljeni na egipatskim piramidama, i terorističkog napada u Kairu, njihova policija je pooštrila kontrolu i zabranila sva snimanja na javnim mjestima bez posebne dozvole - kaže Teodora i otkriva kako ju je lokalna agencija prevarila.

- Nas je kontaktirala lokalna agencija i rekla da ona može da nam obezbjedi odmah dozvolu, na koju se inače čeka po mjesec dana. Iako smo mi bili skeptični i po nekoliko puta pitali da li je to sigurno jer nosimo profesionalne kamere i treba da snimamo nekoliko sati, oni su nas uvjeravali da je to sve sređeno. Naravno za to su uzeli i novac, međutim kada je došlo do problema, dečko sa kojim smo se dogovorali pobjegao je sa lica mesta - otkriva pjevačica.

Teodorino snimanje prekinula je egipatska policija i naložila da krenu odmah u policijsku stanicu.

- Oni su se samo odjednom pojavili i počeli da viču ‘Šta radite’, ‘Odakle vi tu’ i tako dalje, a iako smo pokušali da se sporazumijemo, nismo uspjeli. Naredili su nam da krenemo za njima odmah u stanicu - otkriva pjevačica i objašnjava koliko joj je sve to bio veliki stres za nju:

- Plakala sam i tresla se u stanici. Čak sam se sukobila i načelnikom pokušavajući da mu objasnim da su nas prevarili i da nismo ništa loše radili. Jednostavno nikad nisam imala bliskih susreta sa policijom i ovo je za mene bilo prestrašno iskustvo. Povrh svega natjerali su nas i da obrišemo sve što smo snimili tog dana, što me je dodatno potreslo jer je bilo predivnih kadrova - navodi Teodora.

Komentari: 3

Kremo Rasov

11. 01. 2019 - 18:07

BOGA MI AKO DACIC SAZNA ZA OVO PROCERACE AMBASADORA
Ljubitelj tutuša

12. 01. 2019 - 10:56

Ovako je i Sara reagovala glede domicilnih vlasti - ko si ti bre? Kačiš se sa srpkinjom! A mi smo van zemaljskih zakona, bre!
budibogsnama

12. 01. 2019 - 11:18

sad ce vucic da se oglasi..., i da za dva dana sve rijesi
Novi komentar