Zatvaranje manifestacije Božićna pjaceta

Koncert Perpera za doček pravoslavne Nove godine u Budvi

Bogat muzičko-zabavni program koji je u Budvi počeo još 22. decembra u okviru projekta "Božićna pjaceta" u gradskom parku nadomak Starog grada, privodi se kraju tokom ovog vikenda i završava 13. januara koncertom najpoznatije crnogorske grupe - "Perper", čiji će hitovi publiku uvesti u Novu godinu po julijanskom kalendaru.
Objavljeno: 12. 01. 2019 - 11:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

U okviru "Božićne pjacete" realizovani su brojni koncerti i zabavni program za različite ukuse i uzraste, te je njime dodatno upotpunjena ponuda Budve tokom proteklih novogodišnjih i božićnih praznika.

bozicnapjaceta

Nakon jučerašnjeg nastupa Nine Žižić i DJ-a Stevana Mandića, publiku će u subotu veče još jednom zabavljati budvanski DJ i producent Stevan Mandić sa početkom u 20h.

U nedjelju, 13. januara, za zagrijavanje publike pred nastup "Perpera" zadužen je DJ Necke, koji će nastupati od 20h do 22.30h, a nakon njega sa bine ispred gradskog parka začuće se poznati i voljeni zvuci pjesama kao što su "Montenegro jazz", "Golub za 086", "Na Svetog Nikolu", "Kome dolaziš u san", "Goro moja" i mnogi drugi.

 U nedjelju, 13. januara biće realizovana i poslednja u nizu humanitarnih akcija koja za cilj  ima prikupljanje sredstava za kupovinu invalidskih kolica za potrebe OŠ "Druga osnovna škola" iz Budve. Svi zainteresovani će sredstva moći da doniraju u gradskom parku u terminu od 18 do 23h, na  štandu TO Budva.

"Projekat "Božićne pjacete" organizuje Turistička organizacija opštine Budva, uz podršku lokalne samouprave i JP za upravljanje Morskim dobrom Crne Gore, a suorganizatori su Udruženje ugostitelja Budve čija ponuda je dostupna na drvenim kućicama u okviru parka", saopšteno je Portalu Analitika iz TO Budva.

Komentari: 3

Predrag

12. 01. 2019 - 12:23

Bas lijepo za docek Srpske Nove slusati goluba sa Trga republike. Hvala Budvo
perper - reprep.

12. 01. 2019 - 15:40

mi smo zemlj čuda..nikad naprijed neshvatljivo...perper..da pjeva za doček nove srpske nove godine..u budvi đe je sve dozvoljeno..ama baš..sve..samo d ne budeš ..CRNOGORAC....kapo je najokoreliji srpski nacionalista...kome je C.Gora dala...i daje sve..a zgazio bi je kao opušak...ali perper-repREP...pjeva...(mani..mani...mani..) narode što u višem broju uveličajte nastup pepera-a-reprep... nezvanično ..program se započine pjesmom.. "na sred zemlje srbije ..igrali se crnogorci"..ajmo..svi
pljuc

12. 01. 2019 - 20:49

Velikosrpske majmunarije
Novi komentar