Lider GP Nova ljevica o video snimku

Mijović: Stanković da uhapsi sve umiješane u nezakonito finansiranje DPS kampanje

Za ono što svi već odavno znamo, polako počinju da stižu i dokazi. Zato usljed očiglednog dokaza o nezakonitom finansiranju političke kampanje DPS, zahtijevamo od VDT Ivice Stankovića da pohapsi sve umiješane, a ukoliko to ne uradi, onda da on podnese ostavku, poručio je lider GP Nova ljevica Saša Mijović.
Objavljeno: 12. 01. 2019 - 11:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Pozivamo Vas da se počnete baviti svojim poslom, a ne da živite metaforu “slon u prostoriji”-ignorisanje očiglednog. Pozivamo Vas da prekinete praksu navikavanja naroda na to da su ovakve stvari, kada je vlast u pitanju, normalne i da prolaze bez sankcija. Ne želimo tužilaštvo koje moramo stalno pozivati da radi svoj posao. Pogotovo kada su u pitanju ovakvi slučajevi koji su presudni za uvođenje vladavine prava, koji udaraju u temelje demokratije, koji su ogledni primjer političke i korupcije na visokom nivou, kupovine glasova i na taj način manipuliše izbornom voljom građana", istakao je Mijović u izjavi dostavljenoj Portalu Analitika, naglašavajući da, ako tužilaštvo odbije da radi svoj posao, građanima ne preostaje ništa drugo do izlaska na  ulice i traženja ostavki svih koji su odgovorni.

Komentari: 6

Ko

12. 01. 2019 - 11:47

je to sve umiješan, i oklen znaš da je nezakonito finansirana kampanja DPS, imaš li kakve dokaze, imena,.. bilo što???
Baranin

12. 01. 2019 - 12:03

Pa Migo nosilac liste DPSa na izborima i buduci gradonacelnik dobiio dvije kuverte sa mitom...Dovoljno?!
Bar aaaahahaha

12. 01. 2019 - 13:07

uzima Migo kuverte, pa šta, čije su pare, za što su pare, koja je valuta, da li je to Migu da kupi kuću, da li je knežević donirao, da li je poslala tetka iz Kanade,... Prvo kneževića saslušati, pa dalje ako ima osnova! Postoji zakon i redosled, na mogu se ljudi hapsiti i saslušavati na osnovu nekih tračeva, dakle prvo knežević, pa dalje.
paralelni fondovi

12. 01. 2019 - 21:18

I tice ugorun znaju da DRPS decenijama kupuje licne karte . Odkud te pare kojih nema prikazanih u budzetu ?
Kanada

12. 01. 2019 - 13:20

Hapsite sve prije nego propadne Crna Gora totalno!
CRNOGORAC

12. 01. 2019 - 15:13

ODAKLE OVI SRBOGORAC ISKOCI SAD KA PRAVI CRNOGORAC.
Novi komentar