Mogu se prijaviti isključivo žene fotografkinje

Otvoren javni poziv za izložbu “Crno-bijeli ženski ram”

Nevladina organizacija Ženka akcija pozvala je sve fotografkinje iz Crne Gore da se prijave na javni poziv za izložbu “Crno-bijeli ženski ram” u okviru istoimenog projekta, podržanog od strane Ministarstva kulture.
Objavljeno: 13. 01. 2019 - 17:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

Izložba će biti organizovana u Cetinju, Tivtu, Nikšiću, Pljevljima, Trebinju i Bileći, i na ovaj način se želi afirmisati žensko foto-stvaralaštvo Crne Gore.

Uslovi konkursa: 
• Fotografije pojedinačno imenovati po principu – ime i prezime autorke, redni broj fotografije, naziv rada i godina nastanka (Mila_Milović_1_naziv_fotografije_godina)
• Ukoliko su fotografije iz jednog ili više serijala, fotografije sortirati u posebne foldere i imenovati ih
• Dozvoljena je minimalna obrada fotografija (krop, kontrast)
• Format i veličina fotografije: isključivo JPG, minimalna rezolucija 1536x1024 piksela

Minimalan broj fotografija po autorki je šest, a maksimalan deset. U obzir dolaze samo crno-bijele fotografije. Fotografije formata manjeg od propisanog uslovima, kao i one koje nisu imenovane prema propisima, neće biti uzete u razmatranje. 

Radove, kao i sva pitanja u vezi sa konkursom, poslati do 29.01.2019. godine putem We transfera na e-mail adresu: [email protected] 

Odluka o rezultatima konkursa biće donešena i objavljena do 10.02.2019. godine, a fotografije će biti objavljene na sajtu i Facebook stranici NVO “Ženska akcija”.

Komentari: 0

Novi komentar