Premijera u ponedjeljak

Stiže treća sezona "Pravog detektiva"

Treća sezona nagrađivane drame "Pravi detektiv" (True Detective) premijerno će biti prikazana u ponedjeljak u 20 sati.
Objavljeno: 13. 01. 2019 - 21:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

U novoj sezoni fokus je na novom slučaju. Oskarovac Maheršala Ali glumi Vejna Hejsa, penzionisanog detektiva koga već 35 godina proganja slučaj nestanka dvanaestogodišnjeg dečaka i njegove desetogodišnje sestre u gradu Vest Finger, u Arkanzasu, 1980. godine.

Dok se ostarjeli Hejs, koga pamćenje izdaje, prisjeća detalja svoje istrage sa producentom dokumentarca o pravim zločinima, mi saznajemo o slučaju i Hejsovoj prošlosti, prateći priče iz 1980, kada se zločin dogodio, i 1990, kada je šokantno otkriće probudilo interesovanje za slučaj.

Kroz njegova prisjećanja, upoznajemo ključne likove: Rolanda Vesta (Stiven Dorf), Vejnovog partnera u vrijeme ubistva; Ameliju Rirdon (Karmen Edžogo), nastavnicu i spisateljicu; kao i ostale zvaničnike iz okruga, agente FBI-ja, članove porodice i osumnjičene.

Svaka od osam epizoda predstavlja novi djelić slagalice o onome što se dogodilo te kobne noći 1980. i kako je taj jedan događaj uticao na živote mnogih ljudi tolike godine.

Prve dvije epizode biće emitovane sjutra uveče u 20 sati, dostupne su na HBO GO od ponoći (nedjelja na ponedeljak) dok će preostalih šest epizoda biti prikazivano jednom nedjeljno, svakog ponedjeljka od 20 sati.

Kreator i scenarista je Nik Picolato, a izvršni producenti Vudi Harelson i Metju Mekonahi, zahvaljujući kojima je prva sezona stekla kultni status.

 

Komentari: 0

Novi komentar