Više neće biti najbogatiji čovjek na svijetu, pola daje ženi zbog prevare

Osnivač kompanije Amazon i najbogatiji čovjek na Forbsovoj listi razvodi se od supruge nakon 25 godina braka, a moraće da joj isplati oko 70 milijardi dolara, što je polovina njegovog bogatstva.
Objavljeno: 15. 01. 2019 - 07:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

Džef Bezos (54), čije je bogatstvo procijenjeno na 140 milijardi dolara, moraće napola da podijeli svoj imetak sa suprugom Mekenzi, jer nisu imali predbračni ugovor, a "isplivalo" je da joj je bio nevjeran. 

Prema pisanju stranih medija, Bezos je uhvaćen u prevari sa voditeljkom Loren Sančez, a detalji ovog slučaja pune tabloide širom planete. 

Bezos je, prenosi "San", svojoj ljubavnici slao lascivne poruke i golišave selfi fotografije, na kojima je hvalio veličinu svog "ponosa" i obećavao joj da "neće biti nežan". 

Inače, ranije poruke otkrile su da je šef Amazona ljubavnici slao eksplicitne fotografije i poruke toliko sočne da američki tabloidi nisu hteli da ih objave. Ona je te poruke navodno prosleđivala prijateljicama, te su na kraju tako dospjele u javnost, a to je stvorilo probleme u vezi najbogatijeg čovjeka svijeta i voditeljke. 

Kako pišu strani tabloidi, Bezos joj je slao i romantične poruke poput: "Preplavljen sam ljubavlju prema tebi. Srce mi raste samo da napravi mjesta za tebe." 

Par se krišom susretao na raznim mjestima, a Bezos je "ljubavnicu vozikao po svijetu svojim privatnim avionom", kako pišu tabloidi. 

Prevara je, navodno, otkrivena kada je njegova supruga vidjela ime nepoznate žene na spisku putnika privatnog aviona. 

Mekenzi i Džef vjenčali su se prije više od dvije decenije i imaju četvoro djece, tri sina i usvojenu djevojčicu iz Kine.

Komentari: 0

Novi komentar