Šćekić o aferi "Atlas"

Zašto koalicioni partneri DPS-a ćute?

Potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić, saopštio je da je "afera Atlas” izazvala pozornost medija i javnosti, dodajući da je na državnim organima da pokažu ima li nedodirljivih pred zakonom. Šćekić je upitao i koalicione partnere DPS-a zašto ćute.
Objavljeno: 15. 01. 2019 - 13:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Zašto ćuti Centralna banka Crne Gore i njen guverner? Da li uopšte razmišljaju da su na ovaj način uskratili za uslugu mnoge deponente ovih banaka i povrijedili prava zaposlenih? I oni treba da daju odgovor na ovu aferu.

Ovom prilikom postavljamo i pitanje, zašto ćute koalicioni partneri DPS-a: Socijademokrate, Bošnjačka stranka, Liberalna partija i Albanska alternativa? Je li ovo njihovo ćutanje ujedno i odobravanje?

Ukoliko ne odgovore na ova pitanja, SD, BS, LP i AA rizikuju da ih i građani i politička javnost optuže za saučesništvo.

Slučaj "Atlas" je izazvao pozornost medija i javnosti. Na državnim organima je da pokažu  ko je važniji od Ustava i zakona. Dani pred nama pokazaće jesmo li kao društvo sazreli ili smo još u pretpolitičkom dobu," navodi se u saopštenju Šćekića.

Komentari: 4

Nikolas Kosta

15. 01. 2019 - 14:13

A je li moguće da su te naćerali da se aktiviraš i oglasiš?. Bolje bi bilo da napuštiš crvene kravate
cakan

15. 01. 2019 - 15:24

Zto što ti i tvoji ,valjate gluposti.
BODIN

15. 01. 2019 - 15:52

VALJDA STE MISLILI KORUPCIONI PARTNERI
Boban Bg

16. 01. 2019 - 00:03

Bio bih zahvalan g-dinu Šćekiću da nam rasvijetli kako je dijeljeno 6 miliona eura koje su uplaćene prodajom C marketa po nalogu Koštunice. Imam dovoljno dokaza da je novac u kešu prebačen u CG, sli ne znam koliko je kome podijeljeno.
Novi komentar