Pale teške riječi

Dačić: Umalo tuča tokom jednog sastanka Beograda i Prištine

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je tokom jednog sastanka Beograda i Prištine u Briselu zamalo došlo do tuče između njega i tadašnjeg kosovskog ministra pravde Hajredina Kucija.
Objavljeno: 16. 01. 2019 - 08:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dačić je to rekao povodom izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da je nekadašnji kosovski ministar pravde prilikom jednog susreta beogradske i prištinske delegacije skočio na Dačića i da je on morao da mu priskoči u pomoć.

Kako je Dačić rekao za Kurir, ta situacija se dogodila prije nekoliko godina, kada je on bio premijer i kad su u delegaciji bili i on i Vučić.

Kako je naveo, najekstremniji su bili ministar pravde Hajredin Kuci i Edita Tahiri.

"Ja sam se iznervirao, svašta sam im rekao - ko su oni da stalno napadaju Srbiju da smo izvršili genocid, ništa oni ne prihvataju. Kad je Kuci rekao da smo mi Srbi ubice, umalo nije došlo do fizičkog obračuna", kazao je Dačić.

"Skočili smo preko stola Kuci i ja da se maltene fizički obračunamo. Onda je Vučić skočio, pale su teške riječi, da bi smo ih na kraju ućutkali. Čak ih je sve Ketrin Ešton izbacila sa sastanka", ispričao je Dačić.

Komentari: 3

Samaljot

16. 01. 2019 - 10:11

Da ga Vučić nije zadržao, Dačić bi ovoga izudarao nosom u pesnicu.
@

16. 01. 2019 - 16:00

SVEZAO BI TACI I DACICA I VUCICA.KAZU DA JE SAMO MIRNO STOJAO I SMESKAO SE DOK JE VUCIC VUKAO DACICA A DACIC VUCICA.RAVNO MU JE DO KOSOVA BILO
Boban Bg

16. 01. 2019 - 11:22

E dobro je da je Vučić intervenisao, inače bi ih Dačić nagrdio!
Novi komentar