Potvrdio da se nalazi u Londonu

Knežević: U CG se ne možete baviti biznisom ako ne platite reket

Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, za kojim je raspisana nacionalna potjernica, potvrdio je da se nalazi u Londonu. On je za Srpski telegraf kazao da se u Crnoj Gori se ne možete baviti biznisom ako ne platite reket.
Objavljeno: 16. 01. 2019 - 12:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

“U Londonu sam, gde živim odavno sa svojom porodicom. Ovde nije moguće da postanete meta političko-kriminalne hajke zato što je neko iz vlasti pomislio da vam može oteti ono što ste decenijama stvarali”, rekao je on.

Na pitanje da li je nekada novac davao Milu Đukanoviću lično, on je rekao da je sav novac koji je davao je prosleđivan po dogovoru sa Đukanovićem.

On je rekao da Đukanović smišlja kako da ga prikaže kao dio šire zavjere protiv Crne Gore. “Kad ga uhvate na djelu, to mu je redovan izgovor”, rekao je on.

Komentari: 9

Bruka

16. 01. 2019 - 13:12

Sto ovo? Analitika prenosi cetnicki Srpski telegraf i sta bijegunac od pravde salje u to smece od novine.
Milijana Đ

16. 01. 2019 - 13:23

Sa moje tačke gledišta biznise i pare Di Keja sam sklona da posmatram kao subverzivni kapital u odnosu na Crnu Goru. Nijedan biznis koji je započeo u CG nije napravio uspješnim, već samo koristio za izvlačenje lične koristi. Samo univerzitet Mediteran je selio na razne lokacije, skubao pare - a ni sad nemaju svoju zgradu. Bili su sve na nekim neozbiljnim ad hoc prilagođenim lokacijama. A o ostale biznise da ne nabrajam sve neka mutljavina, nijedan normalan i nijedan uspješan. Daleko nam kuća od ovakvih
Popocatepetl

16. 01. 2019 - 20:14

Neće biti baš tako. Eto DPS je ućario bar 200.000 od njega, a DPS je Crna Gora.
Trol

16. 01. 2019 - 13:38

Sad ide prica da su ga oni reketirali. Pride objavi snimak dje se vidi kako je nekom zamijenio pare u banku?? Pa nelegalne apre ne idu kroz banku da se plati provizija. Uz to - on je uzimao BAREM proviziju - a garant i pofino preko dok su jedni drugima valjali... neka sad glumatanja zrtve
Objektivni

16. 01. 2019 - 13:44

Kad bi prestao da nas ubjedjuje kako se obogatio svojim radom , pamecu , sposobnoscu . Naeavno da nije . Ni on ni auspuh ni 90% "bizmisena" . Neko su pare uzeli iskljucivo zbog pivezanosti sa vlašću. Raznim monopolima i marifetlucima . A onda im uvjek malo i ogrezu u kriminal . Ne pominjes kako si dobio Meljine ? Koliko si ulozio u njih ? Kamenovo ( svercom pečata sa Kosova ) , Atlas Centar ti uzeli Arapi jer su te provalili . Dio njega predstavio da je za premijera sto je bila laz i tvoj pokusaj da drpis kvadrate . I sad kukas o reketima . A sposoban si taman kao i Auspuh . Neka Zećo sve se zna u CG. Ps. Ko ti vodi hotel u Bgd ? . Cija je to baza ? Sto koju fotku o tome ne objavis ??
Osmogrk

16. 01. 2019 - 13:53

Moze i te kako. Pitanje je samo da li si ti taj biznis sam razvio ili, sto je slucaj kod tebe, si ga dobio na poklon. Tima koji su ti najestili posao i treba da placas reket. Cim su se oni okrenuli od tebe ti si propao. Sad, sto si ti umiskio da si genije drugi je problem
Rogamski

16. 01. 2019 - 14:07

Kad ste se talili, nijeste zvali... radi mene, oci povadili jedni drugima. I ne pominjite Crnu Goru, radi nas koji je volimo, i ne skrivajte se iza nje!!!
%

16. 01. 2019 - 14:20

Kompletni legalni i nelegalni tokovi novca su pod kontrolom kriminalaca . Ko ne placa zastitu gotov je finansijski pa ako treba i fizicki . Jedino firme mocnijih zemalja mogu racunati na zastitu svije vlade pa cak i one placaju ( slucaj Telekom) .
Nikolas Kosta

17. 01. 2019 - 10:02

A ti kažeš da si u Srbiji napravio pare. Umjesto tebe je stradao drugi čovjek i ništa .... nastavio si dalje. U tvoju biznis strategiju je svašta ugrađeno, vidimo. Baš ti fala što si nam pokazao kakav si
Novi komentar