SNP reagovao

Ko je LP dao za pravo da kvalifikuje ko je za, a ko protiv države?

Socijalistička narodna partija (SNP) nikada nije ništa uradila na štetu države i nikada nijesmo bili protiv Crne Gore, ali jesmo protiv najgore vlasti od postanka ove države. Pogazili ste i uništili sve što se vjekovima i u zadnjim decenijama stvaralo, saopšteno je iz SNP-a. 
Objavljeno: 16. 01. 2019 - 15:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni su reagovali na saopštenje Liberalne partije (LP), koja je pozvala nadležne državne organe i da nepristrasno postupe u aferi “koverat” i poručila partijama “koji ne poštuju ni crnogorsku državu ni institucije sistema”, da prestanu da uznemiravaju javnost i zbunjuju građane demagogijom i neutemeljenim ocjenama.

"Gospodo iz vladajuće koalicije, koji ste tamo svi znamo kako, ko vam je dao za pravo da kvalifikujete ko je za, a ko protiv države? Ne borite se vi za državu, već za sebe, jer zbog vašeg ponašanja smo izgubili poštovanje i pijedestal koji smo imali vjekovima, a koji smo čašću i životom zaradili", kazali su iz SNP-a.

"Mi hoćemo Crnu Goru razvijenu, časnu u kojoj se proizvodi, zapošljava, ostaje. Državu ozbiljnih i profesionalnih institucija, nezavisnog i časnog tužilaštva i sudstva, pravde i pravičnosti, bezbjednu, odgovornih građana, jednakih pred zakonima, jednakih šansi za zaposlenje, postavljanje najboljih na odgovorna mjesta… Svima nam treba Crna Gora u kojoj su obrazovanje i kultura osnovni element, gdje se neće izbacivati pismenost iz udžbenika, gdje se neće sa štancovanim diplomama i po političkoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti imenovati na funkcije i zapošljavati u ministarstvima, upravama, preduzećima. Mi se zalažemo za Crnu Goru kulture, dijaloga a ne primitivizma.Na kraju, čudno je da reaguju čak i na ovako nemušt način male partije iz vladajuće koalicije, tzv. ekspoziture DPS-a, a ne oni koji su direktni učesnici afere “Koverat”. Reaguju oni koji su na poslaničkoj listi DPS-a, a navodno su samostalna partija", poručili su iz SNP-a.

Komentari: 12

Nera

16. 01. 2019 - 16:05

Kvalifikovali ste se sami 21 maja 2006 ! SNP je tada bio predvodnik bloka protiv drzave a ne protiv vlasti.
Snp_ovac

16. 01. 2019 - 16:47

To ne znaci da su bili protiv drzave..mislili su da je bolje da ostanemo sa Srbijom. Ali Snp ima jasan cilj a to evropska i moderna Crna Gora.
danilo s.

16. 01. 2019 - 18:56

A zašto bi nam bilo bolje da ostanemo sa Srbijom? Pa vidi se - sada sasvim jasno - dje je bolje. I umjesto da prihvatite tu činjenicu vi bi još uvijek u tudju državu?
Pecicanin

16. 01. 2019 - 20:03

Tako vam sve zdravo i veselo bilo prodane duše.
Snp_ovac

16. 01. 2019 - 16:46

Uvijek uz svoj narod i svoju drzavu!!!Zato su najbolji!!
ИСТИНА !

16. 01. 2019 - 16:57

Uvjek ste bili anticrnogorska a prosrpska i promilosevicka partija u Crnoj Gori! Oformili ste i Sedmi bataljon da bi nasilno srusili vlast i vratili Crnu Goru pod okrilje Srbije. Predvodili ste unionisticki blok 2006 godine i nasilne demonstracije 1998 godine. Nikad niste bili za suverenu i samostalnu Crnu Goru i uvjek ste je zeljeli samo kao srpski region ili okrug.
Luka

16. 01. 2019 - 18:02

Dosta je podjela i svadja. .svi se mijenjaju, pa i Snp. ...narod zeli bolji zivot i bolju buducnost! Dosta smo zivjeli u proslosti!
Fahro

16. 01. 2019 - 21:00

@Luka - daj boze Luka, vjeruj da bih ja najsrecniji bio. Ali kako da im povjerujem kad niko od njih u opoziciji pa ni SNP ne postuje zakon i drzavu!!!
realan

16. 01. 2019 - 17:27

Sedmi bataljon
Malisor

16. 01. 2019 - 17:46

Jedno zborite,drugo činite(na štetu cg-državnosti)! Ovo je čisto Ismijavanje i bacanje "srpske" prašine u lice cg-uzdanica,paćenika i boraca za nezavisnost! Istina,LO-a,a i druge priče ne bi trebalo spočitavati vam nešto što i sami imaju takvih"mrvica u svome džepu".Istina,manje nego vi... u.SNP-u. Sve mi ovo miriše na dodvoravanje DPS-u za ulazak u vlast na najvećem,a i lokalnom nivou,tj.,biti "TROJANAC". Uostalom,bili ste "do juče"braća po ideologiji i apetitima čerečenja cg-bića. Neka je vječna-mirna,prosperitetna i pročišćena Crna Gora!
Pecicanin

16. 01. 2019 - 20:01

Vašoj bestidnosti nema kraja . Pogledajte šta sve radite protiv matične države Crne Gore kako se svesrdno zalažete da je nema ali Vam je uzalud. Kada pominjete štancovanje diploma zaboraviste Vaše visokoškolske kadrove iz Berana koji do diploma dođoše preko noći i još sijaset Vaših bahanalija koje je teško nabrojati. Tako Vam poštenja zamučite.
Danilovgrad

16. 01. 2019 - 20:09

SNP je uvijek bio protiv države CG za Miloševića, četnike, Srbijju, Srpsku crkvu, Amfilohija.. I sad hoćete držite pridiku nama Crnogorcima i Liberalnoj partiji. Mislite da smo .zabiravili ko ste .bili
Novi komentar