Otkriveni svi detalji

Prava istina o razvodu Ane Sević i Darka Lazića

Darko Lazić je važio za velikog zavodnika na estradi, pa tako nisu bile rijetke priče o tome da se zabavljao sa brojnim gradskim djevojkama. Međutim, u februaru 2013. godine počeo je intenzivno da se druži i viđa sa šest godina starijom koleginicom Anom Sević, sa kojom je ubrzo započeo emotivnu vezu.
Objavljeno: 16. 01. 2019 - 16:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

U početku su skrivali šta osjećaju jedno prema drugom, a za medije čak i demantovali romansu, sve dok jedan paparaco nije svojom kamerom zabilježio njihov poljubac na javnom mjestu. Šest mjeseci kasnije, Darko se vjerio sa Anom u Parizu, a ubrzo su sklopili i građanski brak.

Nisu pravili svadbeno veselje, već su samo razmijenili bračne zavjete u prisustvu matičara i kumova, a potom priredili ručak u jednom restoranu. U julu 2014. godine dobili su ćerku Lorenu, kojoj su se maksimalno posvetili. Tada je Lazić kupio dupleks na Košutnjaku, koji su uredili po Aninom ukusu.

"Živimo onako kako želimo, a ne onako kako je neko nekada rekao da treba. Svadbu smo planirali, ali kada smo saznali da je Ana trudna, odmah smo odustali od te ideje jer joj nije trebao stres oko organizovanja ogromne ceremonije. Od prvog dana veze živjeli smo zajedno i nismo ni imali osećaj da nismo vjenčani. U tom smislu nije došlo ni do kakve razlike. Nama je isto, volimo se, pa se volimo. Samo vjenčanje isplanirao sam u tajnosti i kao iznenađenje za Anu. Pozvao sam naše najbliže noć uoči i rekao im kad i gdje da se pojave. Ani sam malo prije ceremonije saopštio da ćemo biti samo mi i kumovi, čisto da ne padne u nesvjest, ali nije imala pojma za sve ostalo".

anadarkoalorajkoristic

"To je bilo nešto najbolje što sam mogao da uradim. Uživali smo svi i osmjeh nam nije silazio sa lica. Želio sam da to bude samo naše veče, bez pompe, opušteno... I tako je i bilo", opisao je pjevač prije nekoliko godina i dodao da ga je roditeljstvo promijenilo.

"Zbog posla sam često odsutan iz kuće, tako da je Ana bila više posvećena Loreni, ali kada dođem s puta, trudio sam se da im to objema nadoknadim. Lorena za mene ima drugačiji osmjeh i reakciju nego za ostale. Najsmješnije mi je bilo kad dođem s puta, a ona prvo vrisne kad me ugleda i počne da skače, pa onda kao da se sjeti i sama sebi kaže: 'E, sad ga kuliraj jer nije bio kod kuće.' Poslije toga me jedno pola sata ne zarezuje, kao ljuta je. Svaki put se smijemo njenoj reakciji", dodao je Darko u intervjuu koji je dao dok je još živio sa Anom.

"Nikad se nisam pokajao što sam se oženio rano. Imamo zlatno i veoma pametno dijete, koje mi je sve na svijetu. Bilo nam je lijepo dok je trajalo. Sada Ana ima svog dečka, kog voli, ja vjerenicu koja je trudna i kojom ću se oženiti".

"Iskreno smo se voljeli, uživali smo u svakom trenutku. Da nije bilo tako, ne bih se oženio njom", svjestan je sada Darko, koji nikada nije skrivao kako je uz stariju suprugu i sam sazrijevao.

"Jasno je da se nisam plašio čim sam mlad ušao u brak i bio svjestan da je to put koji nosi mnogo promjena. Ana je zrelija po svim pitanjima i mnogo sam naučio od nje. Zajedno sazrijevamo i rastemo. Očigledno postoje ljudi kojima nije prijala naša sreća, i to je tužno. Nama je žao i izvinjavamo im se što im to zadovoljstvo nećemo pružiti. Konstruisati priču da se razvodimo na osnovu toga što je Ana sa Lorenom bila mjesec dana na moru? Pa bila je i prošle godine, ali tada su vjerovatno nekog drugog razvodili, pa nisu obraćali pažnju na nas. Ti bliski izvori na koje su se pojedini pozivali zaista su posebna priča. Mi život živimo u svoja četiri zida, tako da bi provjerena informacija o nama mogla da im dođe jedino od, recimo, mašine za sudove ili frižidera".

Komentari: 0

Novi komentar