LP: SNP se sam prepoznao među protivnike države, preporučuje ih prošlost

Liberalna partija u svom saopštenju povodom afere „Atlas“ nije nigdje pomenula Socijalističku narodnu partiju već pozvala institucije da profesionalno rade svoj posao a partije da ne politizuju svaku radnju tužilaštva i dozvole sistemu da funkcioniše bez pritiska što ne dozvoljavaju partije koje su često antidržavne i antisistemske i koje unose nemir među građane raznim neistinama o finansijskoj sigurnosti građana - navodi se u odgovoru Liberalne partije na saopštenje SNP-a. 
Objavljeno: 16. 01. 2019 - 18:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Očigledno je da se SNP sam prepoznao među takve a nama liberalima koji dobro pamtimo jasno je da ih i njihova prošlost preporučuje za titulu protivnika države, reda i dijaloga. Isto tako, nas liberale naša prošlost preporučuje da svima otvoreno kažemo istinu jer smo časni svjedoci svakog vremena. I onog vremena sedmog bataljona i vremena provokacije građanskog rata i okretanja cijevi topova na Cetinje i Podgoricu i 21. maja 2006. No, Liberalna partija ne želi da kvalifikuje bilo koga i raduje nas ako je SNP ostavio za sobom takvu prošlost i pokušava da se opredijeli za građansku politiku i za Crnu Goru, mi ćemo ih podržati u tome, ali ne treba da se zavaravaju da mogu LP da prebacuju bilo šta i da mi išta zaboravljamo, a posebno ko je čija ekspozitura i iz kojih centara se tradicionalno rukovodi mnogim opozicionim partijama'', ističe se u saopštenju.

Kako dodaju, Liberalna partija nikada nije mijenjala svoj kurs.

''Liberalna partija nikada nije mijenjala svoj kur koji je za slobodnu i nezavisnu Crnu Goru koja će biti država vladavine prava i pravna država u kojoj su svi ljudi jednaki pred zakonom i pred drugima. Nedodirljivih ne smije biti a pravda je uvijek dostižna u Crnoj Gori, iako vjerovatno postoje i oni koji bi Crnu Goru zauvijek zadržali u prošlosti i u mraku'', zaključuje se u saopštenju.

Komentari: 7

Donton

16. 01. 2019 - 20:57

SNP je na izdisaju.Kud su se po kozna koji put obrukali te antidrzavno djelovali, te hvataju se sad pod ruku sa Aleksom koji ih je jednom nogom vec sahranio kao partiju tu sad kao i ostatak amatera smeta i utice na rad tuzilastva. Ukratko neprofesionalizam do kraja. I sta ja treba da mislim kao glasac, da im dam podrsku???Pa nijesam ni lud ni glup !!!!
Ko im kaze_ LP

16. 01. 2019 - 22:44

A znamo nije vama stalo ni do građana, ni do napretka drzave, vec iskljucivo do licne koristi.
Nebitni

16. 01. 2019 - 22:39

Nije važno šta se kaže, nego ko kaže.
Snp

17. 01. 2019 - 00:58

Podsjetite se sta su radili 99 g. Kada je bilo nato bombardovanje, nijesmo gubavi bombardujte i nas, provokacije sa radarima pa policije presrijetanje humanitarne pomoci i puno toga jos, sjetil se pa im tesko. Zato ne padami ma pamet ni Becica da podrzim jer je iz iste matrice.
Sovereign

17. 01. 2019 - 09:13

Ми се да тим поносимо. Наша највећа сила је 7 батаљон. Најспособнија и најспремнија јединица те величине у историји бивше СР цг
Freeman

17. 01. 2019 - 09:55

LP nema ama baš ništa sa Liberalnim savezom i sramotno je što prisvajate vrijednosti LS.
sova

17. 01. 2019 - 10:18

ima li ko da im poslozi ove padeze....
Novi komentar