Viktorija Bekam potrošila pravo bogatstvo na kremu protiv bora od njene krvi

Viktorija Bekam (44) potrošila je 1.350 evra na novu hidrirajuću kremu za lice napravljenu od njene sopstvene krvi.
Objavljeno: 17. 01. 2019 - 08:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

Modna dizajnerka pohvalila se na Instagramu kako sada koristi kremu protiv bora, napravljenu specijalno za nju.

Ideju za novu kremu za lice, Viktorija je dobila prošle nedjelje kada je kćerku Harper (7) vodila na tretman lica u Nemačku na kliniku kod popularne doktorke Barbare Surm.

Ova popularna doktorka poznata je po svom tretmanu lica poznatom i kao “vampirsko lice” gdje se krv ubrizgava u “problematična” mjesta na licu i tako pomaže da kože brže zacijeli. Ovaj tretman lica je jedan od popularnijih u Holivudu, a sve u vječitoj borbi da se spreči starenje.

viktorija-bekam

Viktorija Bekam je inače poznata po tome što ne štedi kada je borba protiv bora u pitanju. U januaru prošle godine izjavila je da izdvaja i do 800 evra za proizvode koje koristi u svakodnevnoj nezi lica, za negu tela koristi proizvode u vrednosti od 500 evra, a za negu kose izdvaja i do 140 evra.

Ovo ne čudi njene obožavaoce jer znaju da je Viktorija spremna i da se više ne smeje kako bi sprečila stvaranje bora na licu.

Komentari: 1

Rašo

17. 01. 2019 - 09:29

Potrošila bogadstvo od 1350 evra za kremu protiv bora. Za nekoga je to možda bogadstvo, za njih je obična sitnica. I što je pjesnik htio da kaže sa ovim, nije mi jasno. Pa sve žene daju na usavršavanje svog izgleda novac, ovo i nije neka suma.
Novi komentar