Krivokapić pozvao opoziciju

"Tražićemo vanrednu sjednicu Skupštine"

"SDP će koristeći svoje poslaničko pravo pokrenuti inicijativu za sazivanje vanredne sjednice Skupštine. To imamo pravo sa ostalim kolegama iz opozicije. Ovom prilikom ih pozivam da pokušamo taj korak i da to uradimo zajedno, jer je ovo iznad svih stranačkih interesa, i vlasti i opozicije", kazao je lider SDP-a, Ranko Krivokapić. Krivokapić je to saopštio nakon što je odbor za bezbjednost odbio zahtjev SDP-a da se saslušaju Stankovića, Katnića, Veljovića i Radonjića zbog afere "koverta" .
Objavljeno: 18. 01. 2019 - 12:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

"SDP kao i uvijek da priliku institucijama da odgovorno rade svoj posao, da ispunjavaju svoju dužnost. Javnost ima pravo da zna, traži odgovore, kao i građani koji su ugroženi materijalno. Institucije trebaju da odgovorno i blagovremeno vrši svoj posao i informišu javnost. Imala je Skupština boljih perioda kada je to uspijevala da uradi i spriječi dalje štete. Sada nemamo informaciju o saslušanju, bilo čemu što bi ukazalo da posao rade kako treba", dodao je Krivokapić.
 

Komentari: 11

Freeman

18. 01. 2019 - 13:30

Neka se još malo krčkaju,ima vremena za vanrednu sjednicu .
Poslanik

18. 01. 2019 - 13:31

A za aferu "drzavni udar" ne da nijeste trazili vanrednu sjednicu nego ste glasno cutali i cutite. Licemjerno nema sto. Nego vam se ucinjelo da vam Knezevic moze pomoci da vam vlast padne ka cuku tica, pa malo da pripomognete kroz parlamentarno klevetanje. Svakoga ko krsi zakon kaznjavati, nikome, odakle god da dolazi ne prastati, nikoga ne stedjeti. Ali vi ste licemjerni, za vas pravda vazi samo ako je uperena protiv politickih protivnika. A mi narod bi htjeli da je za sve ista.
Tara

18. 01. 2019 - 15:14

Ranja nije interesovalo "drzavni Udar"cak je branio vojvodu cetnika Mandica.. Ranjo je izdajnik..ito teski izdajnik... Doniranje je zakonski odobreno....jedino je nas nekadasnji gradonacelnik bio naivan sto je utisao kod ovog spijuna da primi donaciju.. Mislio je da ga dobro poznaje..i da nece zato imati problema!
Bel ami

18. 01. 2019 - 19:47

Krivokapic je mislio, da sa svojom manjinskom SDP strankom bude "ja prvi -vi do mene". Prevario se. Crna Gora, iako mala drzava je multikulturna i multinacionalna, tako da ja Krivokapic,spavajuci u parlamentu Crne Gore kao njen predsjednik, je propustio da upozna sve gradjane Crne Gore u zemlji i inostranstvu..Sada placa ceh, sa mogucnoscu da na sljedecim izborima SDP ne predje cenzus za ulazak na vlasti. Uskoro ce biti i zaboravljeni.
Ni riječi

18. 01. 2019 - 13:41

Ranko hitno tzraži sjednicu Odbora Skupštine zbog dolara za izbornu kampanju. Do sada se n3e oglasi o desetinama miliona ruskih dolara koji su služili za terorizam i izazivanje krvoprolića. Ćuti, jer su mu organizatori tog terorizma koalicioni patneri. Možda i šefovi sada. Zbog toga je svojim kanalima opstruirao istragu o terorizmu i haopšenju organoizatora terorizma. Neka se izjasni da li je dio tih ruskih dolara završio zaizbore SDP.
niki

18. 01. 2019 - 14:00

Evo se ovaj odmah uzvrpolji čim osjeti "š" od šanse. A poslije lokalnih izbora i debakla u Pg niđe ga bilo nije. Pa se vrati u parlament ka bijela lala....
Zoran

18. 01. 2019 - 14:28

Krivokapic je izgubljen u vremenu i prostoru.
Muo

18. 01. 2019 - 15:34

Ma, koliko znam za vanrednu sednicu treba nešto potpisa koje sdp nema, a ovi koji ne dolaze neće mu ih dati sen Rudo.sdp je naučio da sastanci dok pane plafon i malo što drugo. Korisnije bi im bilo da zakažu partijsku skupštinu zvanu kongres.
Jadov, jadnici i oni bez šuga

18. 01. 2019 - 21:46

KrivoKapic sa dna pokušava da se bar malo odlijepi. Za to pokušava okupiti pored onih koje je podupirao da sa ulice udje u Skupštinu i one druge koji su slični, ali neće s’njima da bi bili “različiti”. Jadan KrivoKapic, jadni jedni, a jadni i drugi.
Gavrilo

21. 01. 2019 - 09:18

Krivokapić i SDP jedine svijetle tačke crnogorske političke scene....
Objektivni

22. 01. 2019 - 04:39

..mislis srpske političke scene . Davno su izgubili bilo sta crnogorsko . Novomiljenici odrtih četnika .
Novi komentar