URA poručila Stanišiću: Kad se pojavite na videu, koverta vam neće biti budalaština

Skupština Crne Gore i danas je pokazala da je degradirana i delegitimisana institucija čiji je jedini cilj da pioni vlasti koji tamo sjede daju aminovanje na sve kriminalne i skandalozne poteze Vlade, premijera i predsjednika države, kazali su danas iz Građanskog pokreta URA.
Objavljeno: 18. 01. 2019 - 14:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Oni su to saopštili reagovajući na odbijanje prijedloga za kontrolno saslušanje čelnika  Vrhovnog državnog tužilaštva, Specijalnog državnog tužilaštva, Uprave policije i Agencije za sprječavanje korupcije, povodom dokaza  koje je iznio i saopštio vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, a od strane skupštinskog Odbora za bezbjednost.

“Zar iko danas ima iluziju u Crnoj Gori da predsjednik toga odbora Obrad Mišo Stanišić može djelovati samostalno kao poslanik, kao i njegove kolege Marta Šćepanović ili Luiđ Škrelja. Neka crnogorska javnost prosudi mogu li takvi pojedinci graditi ozbiljne institucije moderne evropske države i donositi bilo kakve odluke od kojih zavisi život svih građana Crne Gore”, navode oni.

Tvrde da je Skupština danas ponovo pogazila Ustav Crne Gore i da nije omogućila da predstavnici tužilaštva i državnih organa koje se bave kriminalom i korupcijom podnesu izvještaj o svom radu oko afere “Koverta”.

“Džabe Obrad Mišo Stanišić govori da je sve preuranjeno kad mu šefu gori pod nogama, samo što se, gore po njih, prave da to ne vide. Kada se pojavite na videu gospodine Stanišiću, onda vam “Koverta” neće biti budalaština. Džabe Luiđ Škrelja daje sud po kojem cijeni da je nešto “djetinjsato i budalaština”, valjda tako nesvjesno crtajući svoj politički portret”, dodaju iz URE.

Iz ove partije zaključuju da je Skupština Crne Gore  danas, bez ikakve dileme, institucija bez kredibiliteta i bazične funkcije i da u njoj ne treba da participira nijedan predstavnik opozicije.

Komentari: 3

Prvo Žarko

18. 01. 2019 - 14:49

Stanković prvo treba da povede istragu kako je Žarko i pod kojim uslovima kupio u bescenje kruupne turističke objekte koji su u vlasništvu Srbije. Koje je ustupke činio i što je sve obećao??? Naravno, protivdžave CG. Đoko Orlandić
Glavnica

18. 01. 2019 - 17:33

Nikoga ne treba amnestirati Orlandiću,riba smrdi od glave do repa,ni po babu ni po stričevima.Klepala je i opozicija ali glavnica se zna daje je otišla
šoumen

18. 01. 2019 - 14:49

Koga boli uvo što izjavljuje ova totalno nebitna " partija" iliti " partijica".Mada, moram priznati da imaju jezičinu teke bi se mogli opasati istom. Samo ne razumijem što im se uopšte daje ikakav prostor u medijima.
Novi komentar