Iz DPS-a ocijenili

Knežević uzaludno pokušava da kompromituje državne organe

Klevete koje izriče Duško Knežević potvrđuju da se radi o beskrupuloznoj osobi koja kompilacijom podmetanja, neistina i intriga pokušava da skrene pažnju sa činjenice da je pobjegao u London, kako se ne bi suočio sa istragom o višemilionskim pronevjerama za koje ga terete nadležni organi. Sve ostalo što pokušava u svom tragikomičnom igrokazu, nadajući se da je napad najbolja odbrana, samo ga još više unižava u očima  javnosti, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS).
Objavljeno: 18. 01. 2019 - 18:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

Knežević je, navode oni, dokazao da je za svoj lični interes spreman ne samo da špijunira prijatelje, tajno snima školske drugove, da optužuje, izmišlja i kleveće, već i da kukavički pobjegne od pravosudnih organa, prebacujući, na taj način, teret optužbi na svoje najbliže saradnike, čime se, prema njihovim riječima, spustio na najnižu stepenicu časti kao vrhovne vrijednosti crnogorske tradicije.

„Sa druge strane, razumijemo interes pojedinih medija i njihovih političkih eksponenata da  eksploatišu osobe poput Kneževića, koji iz očaja sami nude sopstvene usluge. Pokušaj kompromitacije naše partije i njenog rukovodstva, kontinuitet je politike ove medijsko-političke grupacije.  Međutim, posebno apsurdno zvuči  kada se oni koji traže od Ustavnog suda da ih izuzme iz zakona, i pokazuju neobjašnjiv  strah od jednostavne provjere autentičnosti sopstvenog magistarskog rada, sada stavljaju u ulogu tužioca i sudije, nadajući se da će bar malo profitirati uz pomoć lica sa potjernice“, ističu iz DPS-a i dodaju da i oni koji su optuženi da su svoje usluge u rušenju ustavnog poretka Crne Gore ponudili stranom faktoru, naravno za ogroman novac, zaboravljaju da sjede na optuženičkim klupama, i da je iz te pozicije neprimjereno da dijele lekcije o pravdi.

Očigledno je, kažu iz DPS-a, da je ovaj slučaj mnogima poslužio u nastojanjima da kompromituju pravosudne organe naše države, a prije svega Tužilaštvo, kako bi se spasili optužbi koje im se stavljaju na teret.

„Imajući u vidu navedeno, zaključujemo da su ovi pokušaji uzaludni, jer je crnogorsko pravosuđe, između ostalog procesuirajući i neke osobe koje su bile u vrhu vlasti, pokazalo da je spremno da se odupre svim pritiscima, uključujući i one političke. Imajući u obzir sve okolnosti ovog slučaja, uključujući i snimak koji je odbjeglo lice dostavilo javnosti, smatramo da nadležne institucije treba da završe svoj posao, oslobođene politikantskih sugestija i pritisaka“, poručuju iz DPS-a.

Komentari: 6

Istina

18. 01. 2019 - 19:00

Sve se moze saznati kada se dokumenta stave Sudu na uvid. Nemojte samo napadati druge, pozabavite se svojom kućom, jer nijesu svi u DPS loši i neće svi trpjeti teror nekih iz partije!
Rašo

18. 01. 2019 - 20:50

“Na pustom brodu bez krme i nade, u mene vjera gubi se i mre, ja nikom više ne vjerujem ništa, il bolje reći ja vjerujem Sve”
Nikolas Kosta

18. 01. 2019 - 22:04

Stidim se za Kneževića, stidim se za Stijepovića isto, ali malo manje
Kompromitacija

18. 01. 2019 - 22:20

Kada govore o kompromitaciji, dobro bi bilo da su rekli jeli Migo one pare nosio u DPS i jesu li ih dijelili po Zeti? Umjesto toga oni o "poštenju" i moralnim pridikama.
nikola

19. 01. 2019 - 06:43

Mozete bar malo pokazati postovanja prema drzavi i gradanima,ne mora uvjek biti na prvom mjestu vas POHLEPNI PATRIOTIZAM
Poštovani Nikola

19. 01. 2019 - 17:03

Evo na primjer ovi Rašo nije plaćen za patriotizam i građane no za DPS
Novi komentar