Srbi poginuli u stravičnoj nesreći u Italiji

Sletjeli sa litice dok su bježali od policije brzinom od 160 kilometara na sat

Četvoro srpskih državljana poginulo je juče neposredno posle krađe u blizini naselja Alvinjano, u okrugu Kazerta na jugu Italije, dok je pokušavalo da umakne policijskoj patroli!
Objavljeno: 19. 01. 2019 - 20:09 Promjenite veličinu teksta: A A A

Vozač „škode karavan” je četvoricu od petorice putnika odveo pravo u smrt kada je brzinom od oko 160 kilometara na sat vozilom sletio s puta. Jedan od njih je uspio da izađe, ali ga je neposredno posle toga usmrtio kamion koji je naišao. Peti čovjek je prebačen u bolnicu, gdje mu je ukazana pomoć.

Filmska potjera se okončala tragično na magistralnom putu u blizini tog grada, nakon što su srpski državljani odbili da se zaustave na zahtjev policijske patrole iz grada Teleza Terma, iz okruga Benevento, koja je procijenila da su sumnjivi.

- Svi su bili u „škodi karavan”, koju je presrela policijska patrola iz Teleze Terme. Nakon dvadesetak kilometara potjere, automobil je sletio s puta i četvorica od njih petorice su poginula. Jednog je usmrtio kamion po izlasku, dok je od četvorice zarobljenih u prevrnutom automobilu samo jedan preživio. Morali su da intervenišu vatrogasci da bi izvukli teško povrijeđenog i tri tijela. Policija pokušava da identifikuje žrtve, sumnjaju da je riječ o grupi provalnika koja je krala u gradovimo Benevento i Avelino - prenijeli su italijanski mediji navodeći da su neposredno prije prevrtanja izbegli direktan sudar.

Žrtve saobraćajne nesreće nisu odmah identifikovane, pa je jedan dio italijanskih medija objavio da riječ o mladićima iz Rumunije, dok su drugi izvještavali o srpskim državljanima.

- Automobil je u jednom trenutku prešao u suprotnu kolovozonu traku i za dlaku izbjegao da se zakuca u kamion koji mu je dolazio u susret. Uspjeli su da izbjegnu direktan sudar, ali je škoda karavan posle toga sletjela sa puta pravo na liticu. Lakše su povrijeđena i dva policajca koji su učestovali u potjeri - prenose lokalni mediji.

(foto: tgcom24 screenshot)

Komentari: 1

Torsades

20. 01. 2019 - 20:38

Obijali su kuće kamoraša iz Kazerte. Ni u zatvoru ne bi preživjeli...
Novi komentar