U susret dolasku Ilira Mete

Nova: Na ulicama Podgorice i albanske zastave

U susret dolasku albanskog predsjednika Ilira Mete u Crnu Goru, na ulicama Podgorice uz crnogorske, istaknute su i albanske zastave, saopšteno je iz Nove srpske demokratije.
Objavljeno: 20. 01. 2019 - 13:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Prvi put kao dio folklora, koji je naručio Milo Đukanović, imamo zajedno na ulicama Podgorice istaknute albansku zastavu i zastavu Crne Gore. Opredjeljenje Đukanovića, da dočeka svog albanskog kolegu onako kako nije nijednog drugog, predstavlja odgovor na susret lidera Demokratskog fronta sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom u Beogradu”, saopšteno je NSD.

Kako navode, "sada vidimo da potreba za promjenom državnih simbola istinski postoji i nije slučajno što postoje estetske sličnosti između zastava Crne Gore i Albanije".

 “Ovim potezom Đukanovića ozvaničeno je priklanjanje režima u Crnoj Gori velikoalbanskoj državnoj politici. DF će istrajavati na svojoj politici očuvanja tradicionalne Crne Gore, dobrih odnosa sa Rusijom i otvorenih granica sa Srbijom i Srpskom i vjerujemo da ćemo tom politikom pobjediti Đukanovićev, Ramin i Tačijev velikoalbaski državni koncept koji se pokušava nametnuti Crnoj Gori”, zaključuje se u saopštenju Nove.

cgalbzastave3

Komentari: 18

Komšija

20. 01. 2019 - 14:29

To je Ok ako je tako i u Malesiji i u UL.
Realista

20. 01. 2019 - 17:28

Upravo tkz nova srpska demokratija, pokazuje, koliko se Crna Gora razlikuje od Srbije. Srbija se uglavila u zivom blatu do grla i sa nijednom susjednom zemljom nema dobre odnose. Cak ni sa svojim gradjanima u Srbiji, koji danima i nedjeljama demonstriraju po Beogradu i Srbiji,trazeci promjene,od kriminogenih vlasti koje im ne silaze sa ledja zadnjih 30 god.
Boris

20. 01. 2019 - 19:10

Ti se izgleda loše osjećaš kad govoriš istinu, za to je se i kloniš. Otkud ti to da Srbija ni sa jednim komšiom nema dobre odnose!? Srbija ima odlične odnose sa skoro svim komšijama, Madjarskom, Rumuniom, Bugarskom, Makedoniom i sasvim dobre i sa Hrvatskom i Bosnom. Izuzetak su samo Albanija i Crna Gora koje žele da Srbiji oduzmu Kosmet. E to Srbija ne da i nije dala ni moćnim imperijama kroz istoriju, a ne jednoj Albaniji i Crnoj Gori. Privremeno možda, ali od tog posla neće biti ništa, znate vi to dobro i ovdje i u Albaniji, no moraju raditi ono što im Amerikanci kažu. E pa vi morate slušati, jer ste mali, ali Srbija je mnogo krupniji zalogaj.
Apotekar

20. 01. 2019 - 21:55

Na kojim si ti ljekovima?
Mak

20. 01. 2019 - 23:44

Pogresno ste informisani,my dear friend. Madzarska,Rumunija,Hrvatska i Bugarska su clanice EU i NATO-alijanse i od Srbije su udaljene 10-15 god. Crna Gora,Albanija i Kosovo su susjedne zemlje i nisu pod ingerencijom Beograda i Srbije. BIH ima "reapubliku srpsko/sumsku" u svojim granicama,cime su ovoj drzavi jedno vrijeme svezane ruke ....
A dobar si!

20. 01. 2019 - 20:20

U Srbiji veliš, kriminogena vlast 30 godina!? Da ti nijesi malo pobrkao stvari. Je li u Srbiji uhapšen potpredsjednik vladajuće partje i osudjen kao organizator kriminalne grupe, je li u Srbiji neki Kavački i ne znam sve koji klanovi, je li savjetnik predsjednika Srbije snimljen kako u privatnoj kući u džepove trpa 100000 ezra, je li Srbiji afera Telekom, Atlas, Elektroprivreda, KAP. Je li to u Srbiji...itd, itd tušta i tma afera, kradja izbora, para - čega sve ne, na desetine i desetine. Je li to u Srbiji ili negdje drugo, a?
Lupez

20. 01. 2019 - 21:56

U Srbiji se ne hapsi jer nebi imao ko da bude ni vlast ni opozicija.
Hahahaaaaa

20. 01. 2019 - 22:30

A dobro ti ime. Moram priznati da imaš orginalno ime-nick. Hahaaaa.
Objektivni

20. 01. 2019 - 23:21

Godinama trazite da se hapse rukovodioci koji su korumpirani . I kad je pocelo da se hapsi ne pitajuci za partiju , vi isti štitite osudjene kriminalce .........
marko m

20. 01. 2019 - 14:31

Najprije treba istaći da nam je Albanija najbliži komšiluk, sa komšijama treba uvijek gradit dobre odnose.... Nova treba da se ugleda na Albaniju jer se tamo vlast promijenila u Crnoj Gori nije, Nova treba da se fokusira na životni standard, umjesto na 1918. godinu, Nova treba da se fokusira na vozila na električni pogon, nena raspisivanje referenduma o Nato paktu, Kosovu i prisjedinjavanju sa Srbijom i Republikom Srpskom, Nova treba da se fokusira na loše stanje u obrazovanju - štancovanje diploma, a ne na priču o himni.... Nova treba na gore pomenuti način da mijenja sebe jer je do sada svake izbore izgubila....
Primorac

20. 01. 2019 - 14:49

Ova genecko kompleksaska grupa maltretira civilizovan svijet,I dokle ce bovine za saku dolara davati znacaja ovim ljudima.
Duka

20. 01. 2019 - 14:50

Autoru ovog saopstenja neophodan je hitan pregled u nekoj od psihijatrijskih institucija.
Rašo

20. 01. 2019 - 15:23

Pa što smeta da uz Crnogorsku zastavu za doček Albanskog predsjednika bude i Albanska. Albanci su naše komšije i sa njima treba da imamo dobrosusjedske odnose i da se međusobno poštujemo. Od toga ne može biti nikome loše. Srbi ako su u lošim odnosima sa njima ne moramo mi , mi smo Crnogorci, i nemamo neraščišćenih računa sa Albancima. Na kraju nama Albanci nikad nijesu učinili zla koliko Srbi.
Sajkaca

20. 01. 2019 - 15:26

Ne padajte na stoseve DF, prevejani su to foliranti koji samo gledaju svoj interes praveci budalu od svojih simpatizera a provocirajuci druge. Ti politicki cirkusanti ne prezaju niodcega za svoju korist, pa i da prave od sebe klovna ako treba.
Zum

20. 01. 2019 - 17:36

Sta vam je ljudi!!! Prilikom.svake posjete visokih zvanica (u ovon slucaju predsjednika neke drzave) stave se zastavice !! Ajde ne zbunjujte narod i ne podmećite priče!!
Cudo jedno

20. 01. 2019 - 23:26

Beograd sav u srpskim i ruskim zastavama- dolazi Putin, Manda i Pipun u ekstazi. Podgorica u crnogorskim i albanskim zastavama- dolazi Meta, SMAK SVIJETA. Sta tu pametno za reci?
Anđa

21. 01. 2019 - 08:54

Podržavam isticanje komšijskih nacionalnih simbola, kad nam neko iz komšiluka dođe u goste. Svih komšija!
Vasojevic

21. 01. 2019 - 15:38

Organi vlastti su okitile grad stranomn zastavom,a ne pojedinci.Nadam se da ce kada zcwnicnik Srbije dodje u CG cijela Crna Gora biti okicena srpskim zastavama analogno Albaniji.
Novi komentar