Voli naredne godine gradi hipermarket

Kompanija Voli trejd, vlasnika Dragana Bokana, ove godine će početi planiranje i projektovanje najsavremenijeg hipermarketa u ovom dijelu Evrope, dok će izgradnju, na nedavno kupljenim parcelama podgoričke fabrike “Radoje Dakić”, realizovati iduće godine, kazali su Dnevnim novinama u toj kompaniji.
Objavljeno: 21. 01. 2019 - 07:24 Promjenite veličinu teksta: A A A

O visini investicije i broju zaposlenih, kako smatraju, još je rano govoriti.

“Kada je riječ o visini investicije, kao i broju ljudi koje ćemo zapošljavati, odgovor ćemo dati nakon zaključivanja projekta. Na kupljenim parcelama fabrike “Radoje Dakić” planiramo izgradnju tržnog centra koji će predstavljati potpuno novu dimenziju trgovine i u čijem sklopu će biti najsavremeniji hipermarket u ovom dijelu Evrope”, rekli su u kompaniji.

Voli Trade je početkom ove godine kupio dvije parcele bivšeg “Radoja Dakića” za 5,65 miliona eura. Jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Crnoj Gori će, kako su ranije kazali Dnevnim novinama, na kupljenom zemljištu graditi trgovački centar sa ekskluzivnom ponudom, novim i savremenim trgovačkim konceptom, kao novu upravnu zgradu.

Kupljenu imovinu čine zemljšte i materijali, kao i dva poslovna prostora. Podgorička fabrika Radoje Dakić” je u stečaju od 2016. godine zbog poreskog duga od 10,7 miliona eura.

 

Komentari: 4

Tara

21. 01. 2019 - 08:34

nadam se,da ovaj gospodin Bokan pocne da kupuje crnogorske proizvode.. Trazila sam da kupim u njegovoj radnji Med..nazalost nijesam uspjela..jer njegova radnja je preplavljena srbijanskim proizvodima..i ako ista ima crnogorsko..stavljeno je na dnu regala,kako se ne bi vidio taj crnogorski proizvod..Sramota..sta CG trpi!
sava morava drava

21. 01. 2019 - 11:09

Gospodjice Tarice njega interesuje marza tj razika u nabavnoj i prodajnoj cijeni a patriotizam je za ogranicene osobe nebilo primijenjeno .
vas volji

21. 01. 2019 - 08:49

Bice puno filovanih banana u skladistu .
košarkaš

21. 01. 2019 - 09:35

A kome su otišle te pare, 5 i po mElEona? Vlasnicima ili...? Čelebiću? Mugoši?
Novi komentar