Primljeni novi članovi u DPS Herceg Novi

Savjet mladih Demokratske partije socijalista Herceg Novi održao je redovnu sjednicu na kojoj je analizirao rad u prethodnoj i usvojiio plan rada za 2019. godinu. 
Objavljeno: 21. 01. 2019 - 15:11 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Među uspješno organizovanim događajima posebno je istaknuta "Trka nezavisnosti" koja četvrtu godinu za redom okupila Novljane različitih uzrasta, sportiste i rekreativce. Rad Savjeta mladih u minuloj godini obilježilo je i više humanitarnih akcija čiji je cilj bio podsticanje odgovornog odnosa prema zajednici u kojoj mladi Herceg Novog žive. Planiran je još intenzivniji rad u 2019. kako bi se dodatno podstakla omladinska politika u gradu'', navodi se u saopštenju.

Tokom sjednice, uručene su članske karte jednom broju novih mladih članova. Zaključeno je da prijem novih članova, posebno mladih, najbolja potvrda uspjeha i budućnosti partije. "Naša politika je politika napretka i uspjeha, koja stvara prostor za mlade ljude" istakao je predsjednik Savjeta mladih, Zoran Lučić i pozvao nove članove da se aktivno uključe u kreiranje politike koje će ići njima u prilog. 

"Uz vašu energiju, i iskustvo sadašnjih članova, siguran sam da će se Herceg Novi razvijati u pravom smjeru." zaključio je Lučić. 

Mladim članovima DPS-a obratili su se i Petar Ivanović koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore i Slobodan Radović Krušo predsjednik Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

Komentari: 1

Freeman

23. 01. 2019 - 09:30

Mislim da su ovi izabrali pravo vrijeme kada da se učlane u DPS.Čestitam !.
Novi komentar