Brajović u srijedu govori u Sobranju

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović u srijedu će govoriti u Sobranju Makedonije, kao prvi strani zvaničnik nakon usvajanja ustavnih promjena u toj državi.

Objavljeno: 21. 01. 2019 - 15:38 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz Skupštine je saopšteno da će Brajović razgovarati sa predsjednikom Sobranja Talatom Džaferije, kao i sa drugim zvaničnicima Makedonije.

"Sastanci će biti prilika za razmjenu mišljenja o jačanju bilteralne saradnje Crne Gore i Makedonije, kao i stabilnosti regiona nakon ustavnih promjena u Makedoniji kojima se dodatno otvara evroatlantska i evropska perspektiva ove države", kazali su iz parlamenta. 

Komentari: 3

TEMSI

23. 01. 2019 - 19:57

Nijeste objavili moj komentar za Brajovića. Znači što vam ne odgovara, vi ne objavljujete. A kako drugačije da napišem, od onoga što je stvarnost.
Garac

24. 01. 2019 - 05:22

O cemu i kome kad ne smije o svome sto bi bila glavna uloga da prekine Gordijev cvor no bjezi po svijetu izigravajuci kako dolazi iz sredjenog ambijenta
Мирослав Ђукић

24. 01. 2019 - 09:54

У Скопљу је у току пуч, у којем је криминална и компрадорска власт Заева погазила резултате референдума, ставила у противуставни притвор легално изабраног председника Републике, прогласила законе које председник Иванов није потписао (а по уставу мора, да би ступили на снагу)... Да је иоле мудар, г. Брајовић не би сада главачке упадао тамо и пружао директну подршку пучистима! Не иде он тамо приватно, него у имер свих нас!
Novi komentar