"Govorili ste da sam najveći donator DPS-a"

Knežević Đukanoviću: Vi ste glavni glumac u seriji koju ću da emitujem

Predsjednik Atlas Grupe, Duško Knežević, saopštio je da je sa predsjednikom Crne Gore, Milom Đukanovićem, uvijek bio na „ti“.
Objavljeno: 21. 01. 2019 - 18:25 Promjenite veličinu teksta: A A A
Knezevic Đukanovicu: Vi ste glavni glumac u seriji koju cu da emitujem
Foto: Tanjug

On je, reagujući na današnju Đukanovićevu izjavu, saopštio da je jedina istina koju je predsjednik Crne Gore izgovorio, ona da njih dvojica nijesu prijatelji.

„Mi smo jedan drugom uvjek govorili ʻti‛. Pošto je Milo Đukanović danas direktno ili indirektno potvrdio mnogo toga što sam saopštio crnogorskoj javnosti, a usput u svom maniru i mnogo toga slagao, jedina puna istina koju je izgovorio je da nijesmo prijatelji. Zato ću mu se obraćati ubuduće sa ‛Viʻ. G. Đukanoviću, Vi ste glavni glumac u seriji koju ću da emitujem, a čijih smo tek prvih par epozoda gledali. Ako nastavite ovako, plašim se da ću ostati bez glavnog junaka jer mi se čini da ste počeli da se gubite. Vi možda zaboravljate šta ste pričali svojim partijskim saradnicima, ni manje ni više nego na sjednicama predsjedništva partije. Sjećate li se da ste govorili da je Duško Knežević najveći donator DPS-a i da ste sa njim prijatelj? Pošto postajete zaboravni, možda ne bi bilo zgoreg da pitate Duška Markovića, Milicu Pejanović i vaše takođe bivše prijatelje Svetozara Marovića, Miomira Mugošu i Andriju Jovićevića, koliko sam vam dao para. Očito više nemate prijatelja”, navodi se u reagovanju Kneževića.

On kaže da će povjerovati Đukanoviću da vila na Gorici, koja, kako navodi, košta više od 10 miliona eura, nije njegova, ako kaže “krsta mi”.

„Ako se odlučite da je kupite, mogu Vam srediti kredit kod Pireus banke. Ugovor Vam šaljem sjutra”, piše u saopštenju predsjednika Atlas grupe.

“G. Đukanoviću, svakako se nadam da ćete uživati u seriji, jer Vi potpisujete i scenario i režiju. Ona je zasnovana na stvarnim događajima, za razliku od serije o meni koja se godinama emitovala u Informeru i na Pinku, za čiju ste režiju angažovali Bebu Popovića”, poručio je Knežević.

Komentari: 21

Nikolas Kosta

21. 01. 2019 - 19:22

E kakav si biznismen, nijedan ti ne funkcioniše svuda nudiš rekete i opet ništa
Arma

21. 01. 2019 - 19:37

Reket se ne nudi, oni se ne daje slobodne volje. Reket se iznuđuje od biznismena da im se ne bi ometalo poslovanje.
Nikolas Kosta

21. 01. 2019 - 19:42

Mito onda, nijesam stručan za te prljave biznise
Torsades

21. 01. 2019 - 20:04

Ti si izgleda specijalizovan za prljave poslove. Neka ti foliranje !
Evo ti Kosti

21. 01. 2019 - 20:05

Ali si "stručan" da pametuješ.
sistem

21. 01. 2019 - 20:31

Od onih sitnih piljara pa do vrha bizmisa rezim ima i koristi suvremene metode . Dosta je da , ako ne suradjujes i ne ispunjas ocekivanja u "poklonima" posalju kojekakve inspekcije date za kratko vrijeme potpuno materijalno uniste i zatvore .
Blagajnik

21. 01. 2019 - 22:47

pa i jeste zanimljivo hoce li u tom serijalu DK reci kako je dosao do svega sto je imao, jeli mu glavni glumac sto pomoga i kako je sve razvalio, ili ce DK biti na nivou JK i hraniti plebs stilom Farme?Dje su DK pare stedisa?
Danilovgrad

21. 01. 2019 - 19:25

Mučnina mi je od tebe koji si sve use i podase. Gdje je neki projekat kojim bi se ponosila Crna Gora. Da je u tebi imalo nečeg pozitivnog, od Meljina bi napravio ogledno mjesto, vrhunski centar kad si već takav kalibar biznismena. Upropastio si svaku firmu u Crnoj Gori koje si se dotakao
Dan D

21. 01. 2019 - 19:35

Ovo nije ni malo , bezazleno ,, KO STOJI IZA OVOG ČOVJEKA ?????
Ljubo

21. 01. 2019 - 23:02

Izgleda nasi dugogodisnji saveznici. Ljudi moji, sto se ovo desava?
Rokeri s Moravu

21. 01. 2019 - 19:43

Pa i Šić u Belu ladju kaže...polako bre s to plaćanje...Ovi iz DPS-a nikako da stanu. Samo troše i plaćaju, doduše s narodne pare, pa ih baš briga. Ma plaćaju , s pune koverte i još javno na televizor zbore...da će možda i da kupe tu kućicu od 2000 kvadrata. Ma polako s to plaćanje ljudi. Nestaće narodu para, a onda i vama, pa odakle će te onda da plaćate?
Velji Pipun

21. 01. 2019 - 20:07

se ne predaje. Biće ovđe serijala.
kos -kos ocemo jos

21. 01. 2019 - 20:42

Prckaj po malo Kneze . Ono sa .
Vanja

21. 01. 2019 - 21:24

Knežević,pogubljen,ojađen, isprepadan,izbacuje iz sebe toliko nebuloza da ni sam sebi ne vjeruje.Knežević priča iza plota.Izvolite izađite na vidno polje.Ali to može samo čestit i pošten čovjek,dok Knežević.Sto se tice pred.,Djukanovica,Knezevicu malo veći igrači od tebe su izgubili dvoboj sa njim a kamo li ti.
Boban Bg

21. 01. 2019 - 21:25

.... ako kaže “krsta mi?. Koja je ovo sprdačina od priče! Žalosno je što mediji daju ovoliko prostora jednom primitivcu koji je očito došao do para zahvaljujući vremenu u kojem smo živjeli. Čim je došlo normalno vrijeme, bez šverca, bez šticunga, nafte, cigareta, ... pokazalo se ko je sposoban da vodi normalne poslove. Očito ovaj Zećanin soada u onu felu poput Dake i sličnih, pa pokušava da od sebe pravi političku žrtvu. Pitanje zašto mu neko nije oteo imovinu dok nije došao na grane na koje je , nego sad kad mu je imovina manja od potraživanja? Kad to objasni onda neka se mediji bave njime. ovako spada u red vijesti kao Jelena Karleuša.
nije Zeco naivan

21. 01. 2019 - 22:02

Sprda se u pravu si.Primitivac,hmm..nebih rekao ,igra prljavu igru ,to je sasvim tacno.Civilizacija gdje se sada nalazi je eldorado za prljavstine zajedno sa onima preko bare ,pa oni imaju tabloid po glavi stanovnika,kada rijese da satru tu spasa nema ,sjeti se samo onog nesretnog direktora MMF Domenik Stratos Kana i kako mu uvalise onu kurvu kada je bio namjerio da se kandiduje za predsjednika Francuske.Ne potcjenjuj ovog masona iz Zete sa britanskim drzavljanstvom.,ipak bi trebalo da si malo namazaniji nijesi balavac.
Jahahuhu

21. 01. 2019 - 21:50

Tone brod bespovratno, kakvo če prelijetanje sad da nastane u druge opozicione stranke njihovih glasača a ove srednje i krupne ribe nemau dje one će se između sebe počet da jedu a što ostane od njik u SPUŽ !
Cile

21. 01. 2019 - 22:03

E život je čudo, ispašće ovaj Knežević jedna od najpozitivnijih ličnosti u Istoriji Crne Gore jer će ova aždaja a ne hobotnica pod njegovim udarcima da se raspandrkne i nestane vavijek! Živio 100 godina Dule i ako te do skoro očima viđet nisam mogao ali ti si živi dokaz da je čovjek veliko biće i da kada padne a duboko si bio pao jer si sa " njima " bio može da se visoko uzdigne !
u lazi kratke noge

22. 01. 2019 - 06:21

A kako kuma uvati u laz sinoc sa novim videom dje kum licno hvali njega i fondaciju kako su darezljivi !
Max

21. 01. 2019 - 22:07

Meljine,Akva monta, TV, Banke........ sve promasaji,cuveni bizismeni ovog smutnog vreena, da je bilo drzave davno bi bio u zatvorukao imnogi druiggi.Jedini udpjrh hotrl u Beogradu gdje se oupljau ovi koji su protiv CG i koji suprali prljavi novac za prljave kampanje ppprotiv CG i novac koji je prebacio iz svoje banke /300 mil eura/
Anđa

22. 01. 2019 - 08:48

Kakvo vrijeme-takav i "bizmismen". Kakva vlast- takav i "bizmismen".Kakva opozicija-takav i "bizmismen". Kakvi stanovnici (pošto nema građana)-takav "bizmismen"....
Novi komentar