Saopšteno iz pljevaljskog kluba

Đalović produžio saradnju sa Rudarom

Radomir Đalović produžio je danas saradnju sa Rudarom do kraja sezone.
Objavljeno: 21. 01. 2019 - 21:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Oni su rekli svoje, ja sam rekao dobro – i to je to. Imam veliku želju još da igram, jer se izuzetno dobro osjećam na terenu i mislim da mogu da pomognem u borbi za opstanak. Istina je da sam prvi put, kada je u pitanju naš fudbal, u takvoj situaciji, ali osjećam veliku obavezu prema Rudaru, zbog više stvari. Kada sam prvi put došao niko me u crnogorskom fudbalu nije ispoštovao kao Duško Šarić koji je tada bio uz klub. Niko me nije tako dočekao kao navijači Rudara i niko nije imao više strpljenja da me sačeka da se oporavim od povrede. Znam da navijači brinu, ali uz nas sa strane, i ove divne momke iz Pljevalja, i publiku za koju znam da će nam pomoći kada je najteže, izborićemo se iz ove teške situacije“, poručio je Đalović.

On je do sada odigrao 42 utakmice u dresu Rudara i postigao 7 golova.

Novi igrač Rudara je 20-godišnji Danilo Marković, koji igra na poziciju veznog igrača, a dolazi kao pozajmljeni igrač podgoričke Budućnosti. On će takođe nositi dres Rudara do kraja sezone.

Marković  je u prvom dijelu sezone branio boje FK Iskre iz Danilovgrada i prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Crne Gore.

Komentari: 0

Novi komentar