AMSCG

Oprez zbog mokrih puteva

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vidljivost je smanjena zbog magle, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG).
Objavljeno: 24. 01. 2019 - 08:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Iz AMSCG su skrenuli pažnju da na mostovima i prilazima tunelima mjestimično ima poledice

Kako su naveli, na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestalijji su odroni.

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi totalno će biti obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila u terminima od devet do 11 i od 13 do 15 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 17 sati.

Zbog radova na mostu Meljestak na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Lubnice-Jezerina zbog radova je promijenjen saobraćaj sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu Krstac – raskrsnica za Lovćen saobraćaj će zbog radova biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Komentari: 0

Novi komentar