Nacionalna turistička organizacija

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Bratislavi

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvuje na 25. jubilarnom sajmu turizma “ITF Slovakiatour” koji se održava u Bratislavi od 24. do 27. januara. 
Objavljeno: 24. 01. 2019 - 14:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

Na zajedničkom štandu, u organizaciji Turističke organizacije Bara, predstaviće se ponuda Crne Gore za predstojeću sezonu - stoji u saopštenju NTO. 

"Prvog dana sajma predstavnici Crne Gore upoznali su posjetioce sa aktuelnom  zimskom i ljetnjom  turističkom ponudom Crne Gore. Predstavljeni su novi investicioni projekti sa posebnim akcentom na ponudu „Skijališta Crne Gore“. Tokom sajma organizovan je i prigodan zabavni program, a štand su posjetili i  predstavnici Ambasade Crne Gore iz Beča, koja je nadležna i za teritoriju Slovačke", kazali su iz Nacionalne organizacije.

Iz NTO podsjećaju da Crna Gora u posljednje tri godine bilježi konstantan rast turista iz Slovačke. Tokom 11 mjeseci 2018. godine bilježi se rast od oko 5 odsto dolazaka turista sa slovačkog tržita u odnosu na uporedni period prethodne godine.

Na zajedničkom štandu,  pored NTO CG i TO Bar, svoju ponudu predstavlja i Turistička organizacija Budve kao i predstavnici turističke privrede, hotela Montenegro, Vila Babović, Pelikan, Nautilus Porto Sole, Sea Fort,  Lovćen  i turističke agencije Klik Tours iz Bara.

Sajam “ITF Slovakiatour” je najveći sajam turizma u Slovačkoj i jedan od značajnijih u centralnoj Evropi. Okuplja veliki broj profesionalaca iz oblasti turizma i više od 70.000 posjetilaca.

Komentari: 0

Novi komentar