Odluka

Tenderska komisija: Rakčevićeva ponuda za Institut formalno ispravna

Tenderska komisija za privatizaciju konstatovala je na sjednici, održanoj u četvrtak, 24. januara 2019. godine, da ponuda za kupovinu 56,48 odsto kapitala Instituta Dr Simo Milošević, koju je dostavio Konzorcijum Philibert, a.s. i Vile Oliva DOO, ispunjava formalne uslove definisane Uredbom o prodaji akcija i imovine putem javnog tendera i Tenderskom dokumentacijom. Iza navedenog konzorcijuma stoji crnogorski biznismen Žarko Rakčević.
Objavljeno: 25. 01. 2019 - 11:47 Promjenite veličinu teksta: A A A
Tenderska komisija: Rakceviceva ponuda za Institut formalno ispravna
Institut Simo Milosevic

Saglasno zakonskoj proceduri i tenderskoj dokumentaciji, komisija je razmotrila ponudu u dijelu ispunjenosti kvalifikacionih uslova, minimalnih uslova, garancije za ponudu tj. depozita i formalne ispravnosti kompletne ponude.

Komisija će nastaviti sa kvalitativnom analizom ponude nakon čega će, u skladu sa zakonskom procedurom, Savjetu za privatizaciju i kapitalne projekte dostaviti izvještaj o rezultatima tendera, radi usvajanja.

Javni poziv za prodaju 56,48 odsto akcijskog kapitala Instituta Dr Simo Milošević AD Igalo je objavljen 16. oktobra 2018. godine.

Komentari: 0

Novi komentar