Slijede Pljevlja, Bijelo Polje i Bar

U Nikšiću održana promocija dobrovoljnog služenja vojnog roka

Veliki broj mladih, ali i pripadnika starije populacije, posjetili su danas info punkt Ministarstva odbrane na Trgu slobode u Nikšiću i od vojnika se informisali o dobrovoljnom služenju vojnog roka.
Objavljeno: 25. 01. 2019 - 15:21 Promjenite veličinu teksta: A A A

U šatoru specijalno postavljenim za ovu priliku, zainteresovani građani Nikšića mogli su da dobiju brojne korisne informacije o ovom veoma važnom projektu od predstavnika VCG i Ministarstva odbrane, na čelu sa potpukovnikom Veselinom  Pejovićem.

Pejović je istakao i dosadašnje veliko interesovanje, te  podsjetio da se za dobrovoljno služenje vojnog roka mogu prijaviti djevojke i mladići starosti između  18 i 25 godina, u skladu sa uslovima konkursa.

Kao što smo javnost već upoznali, Ministarstvo odbrane je 21. januara ove godine, objavilo oglas za dobrovoljno služenje vojnog roka za 50 crnogorskih državljana, starosti od 18 do 25 godina, a koji se po prvi put uvodi u Crnoj Gori. 

Nakon današnje u Nikšiću, 29. januara biće organizovana tribina u Pljevljima, kao i u Bijelom Polju 31. januara, te u Baru 1. februara.

Komentari: 1

Zainteresovani

04. 02. 2019 - 15:45

Mene interesuje mozeli da se sluzi vojni rok u Crnoj Gori ako je deklarisan kao srbin.
Novi komentar